RENTACRATE

Contactgegevens RENTACRATE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENTACRATE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENTACRATE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woluwelaan 147; 1831; Machelen (Diegem), België

Telefoon (phone): 02 712 20 20 (+32-02 712 20 20) 02 712 20 20 (+32-02 712 20 20)

Fax (fax): 02 712 20 39 (+32-02 712 20 39) 02 712 20 39 (+32-02 712 20 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENTACRATE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENTACRATE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENTACRATE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENTACRATE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENTACRATE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENTACRATE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENTACRATE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENTACRATE
Products information RENTACRATE

BTW identificatienummer (tax): BE05974884033
Ondernemingsnummer: 5194580078
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Archives - Destruction & conservation

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENTACRATE
(Get full report from official database of BE for RENTACRATE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENTACRATE
Addition kinds of activities for RENTACRATE

325504. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
514501. Fontein leveringen | Fountain supplies
961199. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec
20220101. Dips, op basis van kaas | Dips, cheese-based
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
28330301. Penicilline: bulk, ongecompliceerd | Penicillin: bulk, uncompounded
28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
37150000. Vrachtwagens | Truck trailers
50150000. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used

Werken bij RENTACRATE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENTACRATE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENTACRATE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENTACRATE. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

 • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

 • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • barhulp - 05/09 en 08/09 (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je bedient de bar. Volgende taken behoren hierbij: tappen dranken uitschenken dranken mixen koffies maken afwassen bar schoon houden bij drukte opdienen en afruimen

 • Orderpicker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

 • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

 • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

 • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

  Type: Werfreserve

  Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van RENTACRATE in sociale netwerken
Look for responds of RENTACRATE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENTACRATE. Laat een reactie achter voor RENTACRATE. RENTACRATE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENTACRATE. Leave a respond for RENTACRATE. RENTACRATE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENTACRATE op de google maps. Adres en contacten RENTACRATE
Location of RENTACRATE on the google maps. Address and contacts of RENTACRATE

Andere gerelateerde bedrijven als come RENTACRATE RENTACRATE: WERTZ BAECKEREI-KONDITOR. | BUROMAT | M.J. DEHEM | Bastin Robert | MICHEL REMES

Other related companies as RENTACRATE: WERTZ BAECKEREI-KONDITOR. | BUROMAT | M.J. DEHEM | Bastin Robert | MICHEL REMES

RENTACRATE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENTACRATE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974884033. Het bedrijf RENTACRATE bevindt zich op het adres: Woluwelaan 147; 1831; Machelen (Diegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Archives - Destruction & conservation.
De hoofdactiviteit van RENTACRATE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENTACRATE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENTACRATE, openstaande posities, locatie van RENTACRATE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RENTACRATE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENTACRATE, company assigned to the tax number BE05974884033. The company RENTACRATE is located at the address: Woluwelaan 147; 1831; Machelen (Diegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Archives - Destruction & conservation.
The main activity of RENTACRATE is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RENTACRATE is not available. You also can look at reviews of RENTACRATE, open positions, location of RENTACRATE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENTACRATE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENTACRATE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENTACRATE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENTACRATE, employees, financial statistics.