Ramazani

Contactgegevens Ramazani: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ramazani: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ramazani

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Drogenbos 202; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 376 18 48; 0495 71 45 27 (+32-02 376 18 48; 0495 71 45 27) 02 376 18 48; 0495 71 45 27 (+32-02 376 18 48; 0495 71 45 27)

Fax (fax): +32 (87) 501-48-26 +32 (87) 501-48-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ramazani: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ramazani"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ramazani"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ramazani, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ramazani. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ramazani, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ramazani. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ramazani
Products information Ramazani

BTW identificatienummer (tax): BE07960388183
Ondernemingsnummer: 7660186767
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 406,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ramazani
(Get full report from official database of BE for Ramazani)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ramazani
Addition kinds of activities for Ramazani

232901. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
02719900. Varkenshoudende dieren en konijnen, n.v. | Fur-bearing animals and rabbits, nec
13110101. Ruwe aardolieproductie | Crude petroleum production
17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
22310202. Kalendering: wol, haarhaar, of soortgelijke vezelweefsels | Calendering: wool, mohair, or similar fiber fabrics
23890105. Bretels | Suspenders
32719906. Blokken, beton: geglazuurd gezicht | Blocks, concrete: glazed face
37140102. Nokkenassen, motorvoertuig | Camshafts, motor vehicle
80499908. Naturopath | Naturopath

Werken bij Ramazani: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ramazani: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ramazani. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ramazani. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

 • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

 • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

 • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Winkelbediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

 • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TASTE ART

  Type: Studentenjob

  TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

 • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

 • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Studentenjob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

 • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

 • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: NV TerBeke Pluma

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

 • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: V-FOLD

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

 • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

Zoek naar antwoorden van Ramazani in sociale netwerken
Look for responds of Ramazani in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ramazani. Laat een reactie achter voor Ramazani. Ramazani bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ramazani. Leave a respond for Ramazani. Ramazani on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ramazani op de google maps. Adres en contacten Ramazani
Location of Ramazani on the google maps. Address and contacts of Ramazani

Andere gerelateerde bedrijven als come Ramazani Ramazani: FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV | EMILE LAMBERT | VICTORIA SIMONIS | SPTI | JOHNY VERSPECHT

Other related companies as Ramazani: FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV | EMILE LAMBERT | VICTORIA SIMONIS | SPTI | JOHNY VERSPECHT

Ramazani is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ramazani, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07960388183. Het bedrijf Ramazani bevindt zich op het adres: Chaussée de Drogenbos 202; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 406,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - General.
De hoofdactiviteit van Ramazani is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ramazani is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ramazani, openstaande posities, locatie van Ramazani op de kaart.

Ramazani is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ramazani, company assigned to the tax number BE07960388183. The company Ramazani is located at the address: Chaussée de Drogenbos 202; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 406,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Transport - General.
The main activity of Ramazani is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ramazani is not available. You also can look at reviews of Ramazani, open positions, location of Ramazani on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ramazani, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ramazani, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ramazani, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ramazani, employees, financial statistics.