FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV

Contactgegevens FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Nieuwe Molenstr. 138 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-66-33-33 32-37-66-33-33

Fax (fax): 32-37-78-07-43 32-37-78-07-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV
Products information FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV

BTW identificatienummer (tax): BE05616455078
Ondernemingsnummer: 5907318115
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 602,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Iron and steel industry and foundries - machinery and installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV
(Get full report from official database of BE for FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV
Addition kinds of activities for FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV

2331. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
17710101. Exterieur betonpleisterwerk aannemer | Exterior concrete stucco contractor
20529912. Rijstcakes | Rice cakes
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated
37110410. Straat sprinklers en veegmachines (motorvoertuigen), assemblage van | Street sprinklers and sweepers (motor vehicles), assembly of

Werken bij FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Ervaren teamcoach call te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een extra team coach voor ons call center. Taken: -      aansturen call agents -      scripts opmaken -      rapporteringen opmaken -      echte people manager -      resultaat gericht werken -      mensen beter kunnen laten presteren -      Nederlands, Engels -      goed met software overweg kunnen

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

    Type: Vaste Job

    * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

Zoek naar antwoorden van FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV. Laat een reactie achter voor FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV. FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV. Leave a respond for FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV. FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV op de google maps. Adres en contacten FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV
Location of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV on the google maps. Address and contacts of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV: LE BANQUET | Reyntjens S | NEW ELECTRO MOTOR | Kreemers Metaalwerken NV | MIROITERIE/VITRERIE DE LA COUPE

Other related companies as FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV: LE BANQUET | Reyntjens S | NEW ELECTRO MOTOR | Kreemers Metaalwerken NV | MIROITERIE/VITRERIE DE LA COUPE

FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05616455078. Het bedrijf FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV bevindt zich op het adres: Nieuwe Molenstr. 138 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 602,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Iron and steel industry and foundries - machinery and installations. Producten gemaakt in FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV, openstaande posities, locatie van FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV op de kaart.

FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV is a company, that was registered 1997 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV, company assigned to the tax number BE05616455078. The company FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV is located at the address: Nieuwe Molenstr. 138 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 602,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Iron and steel industry and foundries - machinery and installations. Products created in FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV were not found.
The main activity of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV is not available. You also can look at reviews of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV, open positions, location of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN DE MEYER NV, employees, financial statistics.