Putters International NV

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Putters International NV
Private companiesAmusement and Recreation Services • Putters International NV

Contactgegevens Putters International NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Putters International NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Putters International NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Erasmuslaan 30; 1804; Cargovil, België

Telefoon (phone): 02 721 40 40 (+32-02 721 40 40) 02 721 40 40 (+32-02 721 40 40)

Fax (fax): 02 720 88 32 (+32-02 720 88 32) 02 720 88 32 (+32-02 720 88 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Putters International NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Putters International NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Putters International NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Putters International NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Putters International NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Putters International NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Putters International NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Putters International NV
Products information Putters International NV

BTW identificatienummer (tax): BE06171264648
Ondernemingsnummer: 4286834716
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 816,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Putters International NV
(Get full report from official database of BE for Putters International NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Putters International NV
Addition kinds of activities for Putters International NV

873200. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
23110000. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
23940200. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
27590802. Poster, inclusief billboards: drukwerk, NSK | Posters, including billboards: printing, nsk
28920203. Cordiet (explosief) | Cordite (explosive)
30699921. Type, rubber | Type, rubber
32750102. Gips en gipsplaat, gips | Plaster and plasterboard, gypsum
44910204. Waterfront terminal operatie | Waterfront terminal operation
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services
75390402. Rem reparatie, auto | Brake repair, automotive

Werken bij Putters International NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Putters International NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Putters International NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Putters International NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

 • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

 • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

 • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: NET IS NET

  Type: Dienstenchequebaan

  De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp Regio Heusden-Destelbergen (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: MAKKIE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Studentenjob

  Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

 • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Vaste Job

  Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

 • lesgever EHBO (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ACT NOW!

  Type: Zelfstandige activiteit

  wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

 • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Leercontract

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

 • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: GALJOEN

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Putters International NV in sociale netwerken
Look for responds of Putters International NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Putters International NV. Laat een reactie achter voor Putters International NV. Putters International NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Putters International NV. Leave a respond for Putters International NV. Putters International NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Putters International NV op de google maps. Adres en contacten Putters International NV
Location of Putters International NV on the google maps. Address and contacts of Putters International NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Putters International NV Putters International NV: FORTIS | M.G.V. SPRL | Fimmoc SA | Kaasbrik (De) | Benin Embassy

Other related companies as Putters International NV: FORTIS | M.G.V. SPRL | Fimmoc SA | Kaasbrik (De) | Benin Embassy

Putters International NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Putters International NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06171264648. Het bedrijf Putters International NV bevindt zich op het adres: Erasmuslaan 30; 1804; Cargovil. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 816,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Putters International NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Putters International NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Putters International NV, openstaande posities, locatie van Putters International NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Putters International NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Putters International NV, company assigned to the tax number BE06171264648. The company Putters International NV is located at the address: Erasmuslaan 30; 1804; Cargovil. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 816,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of Putters International NV is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Putters International NV is not available. You also can look at reviews of Putters International NV, open positions, location of Putters International NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Putters International NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Putters International NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Putters International NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Putters International NV, employees, financial statistics.