Benin Embassy

Contactgegevens Benin Embassy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Benin Embassy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Benin Embassy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Observatoire 5 - 1180 Brussels, België

Telefoon (phone): 32 2 374 91 92 32 2 374 91 92

Fax (fax): 32 2 37 58 32 32 2 37 58 32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Benin Embassy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Benin Embassy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Benin Embassy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Benin Embassy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Benin Embassy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Benin Embassy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Benin Embassy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Benin Embassy
Products information Benin Embassy

BTW identificatienummer (tax): BE06887298583
Ondernemingsnummer: 7207824707
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Benin Embassy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Export-Import

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Benin Embassy
(Get full report from official database of BE for Benin Embassy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Benin Embassy
Addition kinds of activities for Benin Embassy

28650311. kresolen | Cresols
30699918. Speelgoed, rubber | Toys, rubber
36210114. Slipringen, voor motoren of generatoren | Sliprings, for motors or generators
39440502. Drums, speelgoed | Drums, toy
39999938. Tape maatregelen | Tape measures
51310203. Toetsen | Buttons
54310000. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
75320202. Verfwinkel, auto | Paint shop, automotive
91110102. Voorzitterschap | Presidents' office

Werken bij Benin Embassy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Benin Embassy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Benin Embassy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Benin Embassy. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je staat in op de houtafdeling van een bedrijf dat tribunes maakt - Je produceert de houten stoelonderdelen voor de tribunes op maat - Je werkt met CNC-machine - Beitsen, schuren, ...

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • ervaren pijpfitters (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

  • Kraanman (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

  • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent winkelmedewerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van Benin Embassy in sociale netwerken
Look for responds of Benin Embassy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Benin Embassy. Laat een reactie achter voor Benin Embassy. Benin Embassy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Benin Embassy. Leave a respond for Benin Embassy. Benin Embassy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Benin Embassy op de google maps. Adres en contacten Benin Embassy
Location of Benin Embassy on the google maps. Address and contacts of Benin Embassy

Andere gerelateerde bedrijven als come Benin Embassy Benin Embassy: FLGRES D'YVOIR SA | JAN DOBBELS | BIJOUTERIE BIJAR | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | C. ROBYNS

Other related companies as Benin Embassy: FLGRES D'YVOIR SA | JAN DOBBELS | BIJOUTERIE BIJAR | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | C. ROBYNS

Benin Embassy is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Benin Embassy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06887298583. Het bedrijf Benin Embassy bevindt zich op het adres: Avenue de l'Observatoire 5 - 1180 Brussels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Export-Import. Producten gemaakt in Benin Embassy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Benin Embassy is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Benin Embassy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Benin Embassy, openstaande posities, locatie van Benin Embassy op de kaart.

Benin Embassy is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Benin Embassy, company assigned to the tax number BE06887298583. The company Benin Embassy is located at the address: Avenue de l'Observatoire 5 - 1180 Brussels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 804,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Export-Import. Products created in Benin Embassy were not found.
The main activity of Benin Embassy is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Benin Embassy is not available. You also can look at reviews of Benin Embassy, open positions, location of Benin Embassy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Benin Embassy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Benin Embassy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Benin Embassy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Benin Embassy, employees, financial statistics.