Potiez-Deman

Contactgegevens Potiez-Deman: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Potiez-Deman: address, phone, fax, email, website, opening hours

Potiez-Deman

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Mons 697-699; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 344 77 44; 02 428 84 94; 02 468 00 25; 02 520 84 30; 02 522 97 42; 02 770 32 88 (+32-02 344 77 44; 02 428 84 94; 02 468 00 25; 02 520 84 30; 02 522 97 42; 02 770 32 88) 02 344 77 44; 02 428 84 94; 02 468 00 25; 02 520 84 30; 02 522 97 42; 02 770 32 88 (+32-02 344 77 44; 02 428 84 94; 02 468 00 25; 02 520 84 30; 02 522 97 42; 02 770 32 88)

Fax (fax): +32 (55) 816-11-13 +32 (55) 816-11-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Potiez-Deman: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Potiez-Deman"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Potiez-Deman"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Potiez-Deman, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Potiez-Deman. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Potiez-Deman, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Potiez-Deman. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Potiez-Deman
Products information Potiez-Deman

BTW identificatienummer (tax): BE09713531494
Ondernemingsnummer: 2829223632
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Furniture - Storage; Tents (Halls) - Mfg. & Hire

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Potiez-Deman
(Get full report from official database of BE for Potiez-Deman)

Aanvulling soorten activiteiten voor Potiez-Deman
Addition kinds of activities for Potiez-Deman

2789. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
544199. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
28420106. Schoonmaakmakers | Paint and wallpaper cleaners
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec

Werken bij Potiez-Deman: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Potiez-Deman: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Potiez-Deman. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Potiez-Deman. Looking for open vacancies in other companies

 • Tuinarbeider (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor:   - Plaatsen van tegels en verhardingen. - Onderhoud van tuinen en zwembaden. Geen ervaring vereist!

 • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

 • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

 • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

  Regio: OPVELP

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: VG ELEC

  Type: Vaste Job

  VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

 • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Potiez-Deman in sociale netwerken
Look for responds of Potiez-Deman in social networks

Lees alle opmerkingen voor Potiez-Deman. Laat een reactie achter voor Potiez-Deman. Potiez-Deman bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Potiez-Deman. Leave a respond for Potiez-Deman. Potiez-Deman on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Potiez-Deman op de google maps. Adres en contacten Potiez-Deman
Location of Potiez-Deman on the google maps. Address and contacts of Potiez-Deman

Andere gerelateerde bedrijven als come Potiez-Deman Potiez-Deman: Van Der Vorst Lucas | Glorieux Lutgarde | NEW CONCEPT GARDEN | JILL VAN EECKE | Amery BVBA

Other related companies as Potiez-Deman: Van Der Vorst Lucas | Glorieux Lutgarde | NEW CONCEPT GARDEN | JILL VAN EECKE | Amery BVBA

Potiez-Deman is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Potiez-Deman, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09713531494. Het bedrijf Potiez-Deman bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 697-699; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Tents (Halls) - Mfg. & Hire.
De hoofdactiviteit van Potiez-Deman is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Potiez-Deman is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Potiez-Deman, openstaande posities, locatie van Potiez-Deman op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Potiez-Deman is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Potiez-Deman, company assigned to the tax number BE09713531494. The company Potiez-Deman is located at the address: Chaussée de Mons 697-699; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Tents (Halls) - Mfg. & Hire.
The main activity of Potiez-Deman is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Potiez-Deman is not available. You also can look at reviews of Potiez-Deman, open positions, location of Potiez-Deman on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Potiez-Deman, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Potiez-Deman, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Potiez-Deman, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Potiez-Deman, employees, financial statistics.