Petrens

Contactgegevens Petrens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Petrens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Petrens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 321; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 687 99 79 (+32-02 687 99 79) 02 687 99 79 (+32-02 687 99 79)

Fax (fax): 02 687 99 22 (+32-02 687 99 22) 02 687 99 22 (+32-02 687 99 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Petrens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Petrens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Petrens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Petrens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Petrens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Petrens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Petrens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Petrens
Products information Petrens

BTW identificatienummer (tax): BE08118316650
Ondernemingsnummer: 2587524414
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Petrens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Petrens
(Get full report from official database of BE for Petrens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Petrens
Addition kinds of activities for Petrens

25179904. Stereo kasten, hout | Stereo cabinets, wood
33170100. Naadloze buizen en buizen | Seamless pipes and tubes
34440508. Wasserette, plaatmetaal | Laundry hampers, sheet metal
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
35560213. Sifters, eten | Sifters, food
36359903. Elektrische veegmachine | Electric sweeper
50440402. Mailing machines | Mailing machines
59410303. Tennisartikelen en apparatuur | Tennis goods and equipment
73610102. Arbeidscontractanten (arbeidsbureau) | Labor contractors (employment agency)
79970400. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs

Werken bij Petrens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Petrens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Petrens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Petrens. Looking for open vacancies in other companies

 • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

 • Ervaren glazenwasser (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tongeren zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en ervaren glazenwasser.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

  Regio: MEERBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Student (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

 • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

 • Zaal medewerker (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: tempo-team Leuven

  Type: Studentenjob

  Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

 • Psycholoog 38u (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: DE DRIE STROMEN

  Type: Vaste Job

  Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

 • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

 • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: VACO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

 • Zaakvoerder (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: COPPENS L

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

 • Afwashulp (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: PARTAASCH

  Type: Flexijob

  Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van Petrens in sociale netwerken
Look for responds of Petrens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Petrens. Laat een reactie achter voor Petrens. Petrens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Petrens. Leave a respond for Petrens. Petrens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Petrens op de google maps. Adres en contacten Petrens
Location of Petrens on the google maps. Address and contacts of Petrens

Andere gerelateerde bedrijven als come Petrens Petrens: Aveve Smets M | F. LONGHEVAL | Promenade | HUGO REMY | ECOLE FONDAMENTALE

Other related companies as Petrens: Aveve Smets M | F. LONGHEVAL | Promenade | HUGO REMY | ECOLE FONDAMENTALE

Petrens is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Petrens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08118316650. Het bedrijf Petrens bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 321; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 251,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Petrens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Petrens is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Petrens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Petrens, openstaande posities, locatie van Petrens op de kaart.

Petrens is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Petrens, company assigned to the tax number BE08118316650. The company Petrens is located at the address: Brusselsesteenweg 321; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 251,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in Petrens were not found.
The main activity of Petrens is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Petrens is not available. You also can look at reviews of Petrens, open positions, location of Petrens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Petrens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Petrens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Petrens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Petrens, employees, financial statistics.