Peters L et Fils

Contactgegevens Peters L et Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peters L et Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peters L et Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Brunehault 395; 7141; Morlanwelz (Carnières), België

Telefoon (phone): 064 45 16 73; 0475 65 30 12 (+32-064 45 16 73; 0475 65 30 12) 064 45 16 73; 0475 65 30 12 (+32-064 45 16 73; 0475 65 30 12)

Fax (fax): +32 (4) 748-64-17 +32 (4) 748-64-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peters L et Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peters L et Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peters L et Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peters L et Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peters L et Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peters L et Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peters L et Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peters L et Fils
Products information Peters L et Fils

BTW identificatienummer (tax): BE09159545898
Ondernemingsnummer: 9103240966
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 531,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Peters L et Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peters L et Fils
(Get full report from official database of BE for Peters L et Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peters L et Fils
Addition kinds of activities for Peters L et Fils

3431. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
106100. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
14999916. Scoria mijnbouw | Scoria mining
20990502. Dressings, salade: droge mengsels | Dressings, salad: dry mixes
22210300. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
28330000. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
32740000. Limoen | Lime
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground
50330101. Asfaltvelden en coating | Asphalt felts and coating
51820101. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits

Werken bij Peters L et Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peters L et Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peters L et Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peters L et Fils. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent supermarkt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

 • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

 • Zaalmedewerker (Jobstudent) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

  Type: Studentenjob

  Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

 • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Studentenjob

  Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

 • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONS

  Type: Vaste Job

  Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

 • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

 • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: MAXICON

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Sbarro

  Type: Flexijob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van Peters L et Fils in sociale netwerken
Look for responds of Peters L et Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peters L et Fils. Laat een reactie achter voor Peters L et Fils. Peters L et Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peters L et Fils. Leave a respond for Peters L et Fils. Peters L et Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peters L et Fils op de google maps. Adres en contacten Peters L et Fils
Location of Peters L et Fils on the google maps. Address and contacts of Peters L et Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Peters L et Fils Peters L et Fils: Rondeux Ph | ANNE-MARIE BIELEN | Séduction Coiffure | Vision Productions | MICHAEL DEMEYERE

Other related companies as Peters L et Fils: Rondeux Ph | ANNE-MARIE BIELEN | Séduction Coiffure | Vision Productions | MICHAEL DEMEYERE

Peters L et Fils is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peters L et Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09159545898. Het bedrijf Peters L et Fils bevindt zich op het adres: Chaussée Brunehault 395; 7141; Morlanwelz (Carnières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 531,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Peters L et Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peters L et Fils is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peters L et Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peters L et Fils, openstaande posities, locatie van Peters L et Fils op de kaart.

Peters L et Fils is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peters L et Fils, company assigned to the tax number BE09159545898. The company Peters L et Fils is located at the address: Chaussée Brunehault 395; 7141; Morlanwelz (Carnières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 531,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Peters L et Fils were not found.
The main activity of Peters L et Fils is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Peters L et Fils is not available. You also can look at reviews of Peters L et Fils, open positions, location of Peters L et Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peters L et Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peters L et Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peters L et Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peters L et Fils, employees, financial statistics.