PERSIJN ERIC

Contactgegevens PERSIJN ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PERSIJN ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

PERSIJN ERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hagenbroeksesteenweg 193; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 488 47 81; 0475 27 21 65 (+32-03 488 47 81; 0475 27 21 65) 03 488 47 81; 0475 27 21 65 (+32-03 488 47 81; 0475 27 21 65)

Fax (fax): 03 488 47 82 (+32-03 488 47 82) 03 488 47 82 (+32-03 488 47 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PERSIJN ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PERSIJN ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PERSIJN ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PERSIJN ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PERSIJN ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PERSIJN ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PERSIJN ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PERSIJN ERIC
Products information PERSIJN ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE01711090087
Ondernemingsnummer: 5707641601
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 369,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PERSIJN ERIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PERSIJN ERIC
(Get full report from official database of BE for PERSIJN ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor PERSIJN ERIC
Addition kinds of activities for PERSIJN ERIC

236900. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
284404. Scheerbereidingen | Shaving preparations
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
32990405. Afbeeldingen, klein: gips, klei of papier mache | Images, small: gypsum, clay, or papier mache
59410101. Aas en pakken | Bait and tackle

Werken bij PERSIJN ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PERSIJN ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PERSIJN ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PERSIJN ERIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

  Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

 • schrijnwerker (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

 • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

 • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

 • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

  Type: Vaste Job

  OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

 • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

 • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Talentus Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ViZiT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Montagewerk

 • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

  Type: Flexijob

  Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

Zoek naar antwoorden van PERSIJN ERIC in sociale netwerken
Look for responds of PERSIJN ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor PERSIJN ERIC. Laat een reactie achter voor PERSIJN ERIC. PERSIJN ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PERSIJN ERIC. Leave a respond for PERSIJN ERIC. PERSIJN ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PERSIJN ERIC op de google maps. Adres en contacten PERSIJN ERIC
Location of PERSIJN ERIC on the google maps. Address and contacts of PERSIJN ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come PERSIJN ERIC PERSIJN ERIC: ALBERTO USINABIA | Centre Privé de Radiologie de Comines | MARIA DOS SANTOS | ATRIUM INTERIEURS | De Winter Danny

Other related companies as PERSIJN ERIC: ALBERTO USINABIA | Centre Privé de Radiologie de Comines | MARIA DOS SANTOS | ATRIUM INTERIEURS | De Winter Danny

PERSIJN ERIC is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PERSIJN ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01711090087. Het bedrijf PERSIJN ERIC bevindt zich op het adres: Hagenbroeksesteenweg 193; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 369,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in PERSIJN ERIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PERSIJN ERIC is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PERSIJN ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PERSIJN ERIC, openstaande posities, locatie van PERSIJN ERIC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PERSIJN ERIC is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PERSIJN ERIC, company assigned to the tax number BE01711090087. The company PERSIJN ERIC is located at the address: Hagenbroeksesteenweg 193; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 369,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in PERSIJN ERIC were not found.
The main activity of PERSIJN ERIC is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PERSIJN ERIC is not available. You also can look at reviews of PERSIJN ERIC, open positions, location of PERSIJN ERIC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PERSIJN ERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PERSIJN ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PERSIJN ERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PERSIJN ERIC, employees, financial statistics.