Paelinck BVBA

Contactgegevens Paelinck BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paelinck BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paelinck BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandestraat 54; 9850; Nevele (Hansbeke), België

Telefoon (phone): 09 371 81 69 (+32-09 371 81 69) 09 371 81 69 (+32-09 371 81 69)

Fax (fax): +32 (82) 724-22-16 +32 (82) 724-22-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paelinck BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paelinck BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paelinck BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paelinck BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paelinck BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paelinck BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paelinck BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paelinck BVBA
Products information Paelinck BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04259918212
Ondernemingsnummer: 6639282226
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Paelinck BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paelinck BVBA
(Get full report from official database of BE for Paelinck BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paelinck BVBA
Addition kinds of activities for Paelinck BVBA

3269. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
7997. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
20330307. Fruitpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit pastes: packaged in cans, jars, etc.
33519903. Brons rollen en tekenen | Bronze rolling and drawing
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle

Werken bij Paelinck BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paelinck BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paelinck BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paelinck BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

 • Back Office Medewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

 • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

 • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

 • Junior Calculator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

 • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Back-end developer (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Intersentia

  Type: Vaste Job

  Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

 • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: VALUMAT

  Type: Vaste Job

  U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

 • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

 • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BRICO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van Paelinck BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Paelinck BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paelinck BVBA. Laat een reactie achter voor Paelinck BVBA. Paelinck BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paelinck BVBA. Leave a respond for Paelinck BVBA. Paelinck BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paelinck BVBA op de google maps. Adres en contacten Paelinck BVBA
Location of Paelinck BVBA on the google maps. Address and contacts of Paelinck BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Paelinck BVBA Paelinck BVBA: GEMEENTELIJK HAVENBEDRIJF ANTWERP PORT AUTHORITY | ELCALUX | PETER HAESELDONCKX | AUREL DANNEELS | RESTAURANT LA BOH?ME

Other related companies as Paelinck BVBA: GEMEENTELIJK HAVENBEDRIJF ANTWERP PORT AUTHORITY | ELCALUX | PETER HAESELDONCKX | AUREL DANNEELS | RESTAURANT LA BOH?ME

Paelinck BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Paelinck BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04259918212. Het bedrijf Paelinck BVBA bevindt zich op het adres: Zandestraat 54; 9850; Nevele (Hansbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 621,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Paelinck BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paelinck BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paelinck BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paelinck BVBA, openstaande posities, locatie van Paelinck BVBA op de kaart.

Paelinck BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Paelinck BVBA, company assigned to the tax number BE04259918212. The company Paelinck BVBA is located at the address: Zandestraat 54; 9850; Nevele (Hansbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 621,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Paelinck BVBA were not found.
The main activity of Paelinck BVBA is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Paelinck BVBA is not available. You also can look at reviews of Paelinck BVBA, open positions, location of Paelinck BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paelinck BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paelinck BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paelinck BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paelinck BVBA, employees, financial statistics.