Op De Beeck A

Contactgegevens Op De Beeck A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Op De Beeck A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Op De Beeck A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Auguste Gevaert 26-28; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 522 84 74 (+32-02 522 84 74) 02 522 84 74 (+32-02 522 84 74)

Fax (fax): 02 522 93 39 (+32-02 522 93 39) 02 522 93 39 (+32-02 522 93 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Op De Beeck A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Op De Beeck A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Op De Beeck A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Op De Beeck A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Op De Beeck A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Op De Beeck A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Op De Beeck A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Op De Beeck A
Products information Op De Beeck A

BTW identificatienummer (tax): BE04215972900
Ondernemingsnummer: 4450805664
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Op De Beeck A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Op De Beeck A
(Get full report from official database of BE for Op De Beeck A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Op De Beeck A
Addition kinds of activities for Op De Beeck A

01619908. Vrachtwagen boerderij | Truck farm
30890615. Geëxtrudeerde afgewerkte kunststofproducten, nec | Extruded finished plastics products, nec
50740200. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
50740302. Pijpen en toebehoren, kunststof | Pipes and fittings, plastic
51370100. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
59620101. Snoepgoed- en snackwinkels | Candy and snack food vending machines
59991102. Dierenvoeding | Pet food
80630000. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals

Werken bij Op De Beeck A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Op De Beeck A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Op De Beeck A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Op De Beeck A. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

 • Junior medewerker HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

 • Call agent Inbound (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

 • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

 • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

 • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: PETIT FORESTIER

  Type: Vaste Job

  Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

 • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

 • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

  Type: Werfreserve

  Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

 • Flexijob: Hulpkok (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Flexijob

  De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van Op De Beeck A in sociale netwerken
Look for responds of Op De Beeck A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Op De Beeck A. Laat een reactie achter voor Op De Beeck A. Op De Beeck A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Op De Beeck A. Leave a respond for Op De Beeck A. Op De Beeck A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Op De Beeck A op de google maps. Adres en contacten Op De Beeck A
Location of Op De Beeck A on the google maps. Address and contacts of Op De Beeck A

Andere gerelateerde bedrijven als come Op De Beeck A Op De Beeck A: DE LINNENKORF | NOVA MEDICA NV | CARMELO | EUROPEAN CAR SALES LEASE | J.P. GILLARD

Other related companies as Op De Beeck A: DE LINNENKORF | NOVA MEDICA NV | CARMELO | EUROPEAN CAR SALES LEASE | J.P. GILLARD

Op De Beeck A is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Op De Beeck A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04215972900. Het bedrijf Op De Beeck A bevindt zich op het adres: Rue Auguste Gevaert 26-28; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 755,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Op De Beeck A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Op De Beeck A is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Op De Beeck A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Op De Beeck A, openstaande posities, locatie van Op De Beeck A op de kaart.

Op De Beeck A is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Op De Beeck A, company assigned to the tax number BE04215972900. The company Op De Beeck A is located at the address: Rue Auguste Gevaert 26-28; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 755,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in Op De Beeck A were not found.
The main activity of Op De Beeck A is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Op De Beeck A is not available. You also can look at reviews of Op De Beeck A, open positions, location of Op De Beeck A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Op De Beeck A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Op De Beeck A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Op De Beeck A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Op De Beeck A, employees, financial statistics.