Nettobel

Contactgegevens Nettobel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nettobel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nettobel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Haecht 576; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 216 84 81 (+32-02 216 84 81) 02 216 84 81 (+32-02 216 84 81)

Fax (fax): 02 216 84 81 (+32-02 216 84 81) 02 216 84 81 (+32-02 216 84 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nettobel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nettobel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nettobel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nettobel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nettobel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nettobel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nettobel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nettobel
Products information Nettobel

BTW identificatienummer (tax): BE06273162841
Ondernemingsnummer: 6773864746
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Nettobel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nettobel
(Get full report from official database of BE for Nettobel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nettobel
Addition kinds of activities for Nettobel

207901. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
20410202. Deeg, bevroren of gekoeld | Doughs, frozen or refrigerated
28190108. Scandium | Scandium
32759902. Cement, keene's | Cement, keene's
35449902. Industriële schimmels | Industrial molds
37249906. Uitlaat systemen, vliegtuigen | Exhaust systems, aircraft

Werken bij Nettobel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nettobel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nettobel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nettobel. Looking for open vacancies in other companies

 • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

 • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

 • Magazijnarbeider (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

 • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

  Regio: ATTENRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Aankoper (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

  Type: Vaste Job

  Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

 • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: AZ NIKOLAAS

  Type: Vaste Job

  Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

 • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

 • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Flexijob

  Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Nettobel in sociale netwerken
Look for responds of Nettobel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nettobel. Laat een reactie achter voor Nettobel. Nettobel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nettobel. Leave a respond for Nettobel. Nettobel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nettobel op de google maps. Adres en contacten Nettobel
Location of Nettobel on the google maps. Address and contacts of Nettobel

Andere gerelateerde bedrijven als come Nettobel Nettobel: FLBARAL SA | PANASONIC BATTERY BELGIUM NV | L'AMALGAMME | COPY - PRINT | JACQUES BOUDLET

Other related companies as Nettobel: FLBARAL SA | PANASONIC BATTERY BELGIUM NV | L'AMALGAMME | COPY - PRINT | JACQUES BOUDLET

Nettobel is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nettobel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06273162841. Het bedrijf Nettobel bevindt zich op het adres: Chaussée de Haecht 576; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Nettobel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nettobel is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nettobel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nettobel, openstaande posities, locatie van Nettobel op de kaart.

Nettobel is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nettobel, company assigned to the tax number BE06273162841. The company Nettobel is located at the address: Chaussée de Haecht 576; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in Nettobel were not found.
The main activity of Nettobel is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nettobel is not available. You also can look at reviews of Nettobel, open positions, location of Nettobel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nettobel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nettobel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nettobel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nettobel, employees, financial statistics.