Maquet & Fils

Contactgegevens Maquet & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maquet & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maquet & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Saint-Hubert 53 6800 Recogne (Libramont-Chevigny), België

Telefoon (phone): +32 (9) 725-31-83 +32 (9) 725-31-83

Fax (fax): +32 (59) 360-34-38 +32 (59) 360-34-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maquet & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maquet & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maquet & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maquet & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maquet & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maquet & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maquet & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maquet & Fils
Products information Maquet & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE05898803710
Ondernemingsnummer: 1518280029
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Maquet & Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maquet & Fils
(Get full report from official database of BE for Maquet & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maquet & Fils
Addition kinds of activities for Maquet & Fils

251500. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
286900. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
20240104. Ijsmelk, verpakt: gegoten, op stokjes, enz. | Ice milk, packaged: molded, on sticks, etc.
20410102. Cakemeel | Cake flour
23429906. Moederschap bras en korsetten | Maternity bras and corsets
25210100. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
35590200. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
61629902. Leningscorrespondenten | Loan correspondents

Werken bij Maquet & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maquet & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maquet & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maquet & Fils. Looking for open vacancies in other companies

 • Horecamedewerker café te Ingelmunster (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal werken als cafémedewerker in een zaak te Ingelmunster. De uren zijn van 14 uur tot +/- 17 uur.

 • Electricien (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende klanten regio Ieper zijn we op zoek naar elektriciens. - Zowel voor woningbouw als industriële projecten. - Zowel nieuwbouw als renovatie. - Installeren van elektrische nutsvoorzieningen in woningen en bedrijven: verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie en voeding van apparaten. - Werven vooral regio Ieper - Poperinge

 • .net developer (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

 • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

 • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Search & Selection

  Type: Studentenjob

  Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

 • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FRAVOOL

  Type: Studentenjob

  Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

 • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

 • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ONWEDER

  Type: Vaste Job

  Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

 • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

 • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

  Type: Werfreserve

  Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van Maquet & Fils in sociale netwerken
Look for responds of Maquet & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maquet & Fils. Laat een reactie achter voor Maquet & Fils. Maquet & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maquet & Fils. Leave a respond for Maquet & Fils. Maquet & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maquet & Fils op de google maps. Adres en contacten Maquet & Fils
Location of Maquet & Fils on the google maps. Address and contacts of Maquet & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Maquet & Fils Maquet & Fils: Matthys Maison | Sintoplan BVBA | Contrast | Delhaize Louis | SOCOMER NV

Other related companies as Maquet & Fils: Matthys Maison | Sintoplan BVBA | Contrast | Delhaize Louis | SOCOMER NV

Maquet & Fils is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maquet & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05898803710. Het bedrijf Maquet & Fils bevindt zich op het adres: Rue de Saint-Hubert 53 6800 Recogne (Libramont-Chevigny). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 203,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Maquet & Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maquet & Fils is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maquet & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maquet & Fils, openstaande posities, locatie van Maquet & Fils op de kaart.

Maquet & Fils is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maquet & Fils, company assigned to the tax number BE05898803710. The company Maquet & Fils is located at the address: Rue de Saint-Hubert 53 6800 Recogne (Libramont-Chevigny). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 203,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Maquet & Fils were not found.
The main activity of Maquet & Fils is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Maquet & Fils is not available. You also can look at reviews of Maquet & Fils, open positions, location of Maquet & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maquet & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maquet & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maquet & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maquet & Fils, employees, financial statistics.