Mozer International NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Mozer International NV
Private companiesMiscellaneous Retail • Mozer International NV

Contactgegevens Mozer International NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mozer International NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mozer International NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Expansion 1; 4432; Ans (Alleur), België

Telefoon (phone): 03 685 58 86; 04 246 41 41 (+32-03 685 58 86; 04 246 41 41) 03 685 58 86; 04 246 41 41 (+32-03 685 58 86; 04 246 41 41)

Fax (fax): 04 246 42 49 (+32-04 246 42 49) 04 246 42 49 (+32-04 246 42 49)

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mozer International NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mozer International NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mozer International NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mozer International NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mozer International NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mozer International NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mozer International NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mozer International NV
Products information Mozer International NV

BTW identificatienummer (tax): BE08034271240
Ondernemingsnummer: 4927062988
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Transport - Computers; Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mozer International NV
(Get full report from official database of BE for Mozer International NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mozer International NV
Addition kinds of activities for Mozer International NV

507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
836199. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec
01190202. Milo boerderij | Milo farm
20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
32920102. Doek, asbest | Cloth, asbestos
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
38260703. Thermogravimetrische analysatoren | Thermogravimetric analyzers
93110203. Gokken controle board, overheid | Gambling control board, government

Werken bij Mozer International NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mozer International NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mozer International NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mozer International NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

 • Machineoperator Persafdeling (M/V) (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Bedienen van zes persmachines • Ombouwen en instellen van de verschillende machines • Kwaliteitscontrole • Intensieve opleiding door ervaren operator

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

 • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

 • Student productie grote vakantie (+ zaterdagen eventueel) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

 • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SBS Skill BuilderS

  Type: Vaste Job

  Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

 • Carrosserier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

 • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

 • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Intelect

  Type: Vaste Job

  Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

 • Team Lead Finance (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: CCV Belgium

  Type: Vaste Job

  Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

 • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van Mozer International NV in sociale netwerken
Look for responds of Mozer International NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mozer International NV. Laat een reactie achter voor Mozer International NV. Mozer International NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mozer International NV. Leave a respond for Mozer International NV. Mozer International NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mozer International NV op de google maps. Adres en contacten Mozer International NV
Location of Mozer International NV on the google maps. Address and contacts of Mozer International NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Mozer International NV Mozer International NV: FRANاOISE CAMBIER | TOITURES RESIMONT | M.A.G. | Pannedak | JAN MEERSMANS

Other related companies as Mozer International NV: FRANاOISE CAMBIER | TOITURES RESIMONT | M.A.G. | Pannedak | JAN MEERSMANS

Mozer International NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mozer International NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08034271240. Het bedrijf Mozer International NV bevindt zich op het adres: Rue de l'Expansion 1; 4432; Ans (Alleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - Computers; Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Mozer International NV is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mozer International NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mozer International NV, openstaande posities, locatie van Mozer International NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Mozer International NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mozer International NV, company assigned to the tax number BE08034271240. The company Mozer International NV is located at the address: Rue de l'Expansion 1; 4432; Ans (Alleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Transport - Computers; Furniture - Storage.
The main activity of Mozer International NV is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mozer International NV is not available. You also can look at reviews of Mozer International NV, open positions, location of Mozer International NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mozer International NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mozer International NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mozer International NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mozer International NV, employees, financial statistics.