Minten

Contactgegevens Minten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Minten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Minten

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Basse 24; 7866; Lessines (Bois-de-Lessines), België

Telefoon (phone): 02 466 13 67; 068 33 96 31; 0475 45 18 09 (+32-02 466 13 67; 068 33 96 31; 0475 45 18 09) 02 466 13 67; 068 33 96 31; 0475 45 18 09 (+32-02 466 13 67; 068 33 96 31; 0475 45 18 09)

Fax (fax): +32 (10) 393-35-90 +32 (10) 393-35-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Minten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Minten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Minten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Minten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Minten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Minten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Minten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Minten
Products information Minten

BTW identificatienummer (tax): BE09912658691
Ondernemingsnummer: 5433258056
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Horse dealers

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Minten
(Get full report from official database of BE for Minten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Minten
Addition kinds of activities for Minten

374303. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
411199. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
594101. Visserijapparatuur | Fishing equipment
829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
17990300. Service station apparatuur | Service station equipment
26750204. Jacquard (textiel weven) kaarten: van aangekochte materialen | Jacquard (textile weaving) cards: from purchased materials
35239903. Bodem bemonsteringsmachines | Soil sampling machines
50990206. Roundwood | Roundwood
72180000. Industriële wasmachines | Industrial launderers
87439900. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec

Werken bij Minten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Minten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Minten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Minten. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

 • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

 • chauffeur CE (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

 • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: HAPPY FLIGHT

  Type: Studentenjob

  je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

 • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: ENGIE Electrabel

  Type: Vaste Job

  Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

 • Verkoper toonbank (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

 • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

 • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TIJARI

  Type: Flexijob

  Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van Minten in sociale netwerken
Look for responds of Minten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Minten. Laat een reactie achter voor Minten. Minten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Minten. Leave a respond for Minten. Minten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Minten op de google maps. Adres en contacten Minten
Location of Minten on the google maps. Address and contacts of Minten

Andere gerelateerde bedrijven als come Minten Minten: Foxhal | Westburo NV | ALFONS NIJS | DE FEYTER PHILIP | MARPACO

Other related companies as Minten: Foxhal | Westburo NV | ALFONS NIJS | DE FEYTER PHILIP | MARPACO

Minten is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Minten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09912658691. Het bedrijf Minten bevindt zich op het adres: Rue Basse 24; 7866; Lessines (Bois-de-Lessines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 532,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Horse dealers.
De hoofdactiviteit van Minten is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Minten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Minten, openstaande posities, locatie van Minten op de kaart.

Minten is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Minten, company assigned to the tax number BE09912658691. The company Minten is located at the address: Rue Basse 24; 7866; Lessines (Bois-de-Lessines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 532,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Horse dealers.
The main activity of Minten is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Minten is not available. You also can look at reviews of Minten, open positions, location of Minten on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Minten, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Minten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Minten, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Minten, employees, financial statistics.