Titeux Immo Bois SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Titeux Immo Bois SPRL
Private companiesAgricultural Services • Titeux Immo Bois SPRL

Contactgegevens Titeux Immo Bois SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Titeux Immo Bois SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Titeux Immo Bois SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Herman 3A 6870 Saint-Hubert, België

Telefoon (phone): +32 (69) 384-94-13 +32 (69) 384-94-13

Fax (fax): +32 (4) 876-87-65 +32 (4) 876-87-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Titeux Immo Bois SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Titeux Immo Bois SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Titeux Immo Bois SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Titeux Immo Bois SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Titeux Immo Bois SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Titeux Immo Bois SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Titeux Immo Bois SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Titeux Immo Bois SPRL
Products information Titeux Immo Bois SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06707397460
Ondernemingsnummer: 2186248779
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 626,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Titeux Immo Bois SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Titeux Immo Bois SPRL
(Get full report from official database of BE for Titeux Immo Bois SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Titeux Immo Bois SPRL
Addition kinds of activities for Titeux Immo Bois SPRL

5992. Bloemisten | Florists
16290505. Afvalwater- en afvalwaterzuiveringsinstallaties | Waste water and sewage treatment plant construction
35349900. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
39610201. Compacts, behalve edelmetaal | Compacts, except precious metal
57220203. Elektrische huishoudelijke apparaten, klein | Electric household appliances, small

Werken bij Titeux Immo Bois SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Titeux Immo Bois SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Titeux Immo Bois SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Titeux Immo Bois SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier bouwhandel (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een handel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een extra magazijnier. Je zal instaan voor het bedienen van klanten en het laden en lossen van vrachtwagens. Verwacht: - Je bent vlot, communicatief en hulpvaardig - Je hebt een klantgerichte houding, zelfs in drukke periodes - Je bent vertrouwd met bouwmaterialen - Leergierigheid is je niet vreemd waardoor je snel je kennis over ons uitgebreid gamma vergroot en blijft onderhouden - In de kandidaat zoeken wij een dynamisch en gedreven persoon met teamspirit en die zelfstandig zijn taken kan organiseren

 • Redder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

 • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

 • Werfleider ruwbouw (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

 • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: OCMW

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

 • Lasser (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Studentenjob

  Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

 • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

 • Mechanical Engineer (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KH Engineering België NV

  Type: Vaste Job

  Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

 • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Vaste Job

  Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

 • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

Zoek naar antwoorden van Titeux Immo Bois SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Titeux Immo Bois SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Titeux Immo Bois SPRL. Laat een reactie achter voor Titeux Immo Bois SPRL. Titeux Immo Bois SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Titeux Immo Bois SPRL. Leave a respond for Titeux Immo Bois SPRL. Titeux Immo Bois SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Titeux Immo Bois SPRL op de google maps. Adres en contacten Titeux Immo Bois SPRL
Location of Titeux Immo Bois SPRL on the google maps. Address and contacts of Titeux Immo Bois SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Titeux Immo Bois SPRL Titeux Immo Bois SPRL: FLDEXIA CHARLEROI-SUD SCRL | DEHAECK CONSTRUCT | VANCO | Spinette | W.C. RECHT & VRIJ

Other related companies as Titeux Immo Bois SPRL: FLDEXIA CHARLEROI-SUD SCRL | DEHAECK CONSTRUCT | VANCO | Spinette | W.C. RECHT & VRIJ

Titeux Immo Bois SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Titeux Immo Bois SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707397460. Het bedrijf Titeux Immo Bois SPRL bevindt zich op het adres: Rue Herman 3A 6870 Saint-Hubert. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 626,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Titeux Immo Bois SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Titeux Immo Bois SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Titeux Immo Bois SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Titeux Immo Bois SPRL, openstaande posities, locatie van Titeux Immo Bois SPRL op de kaart.

Titeux Immo Bois SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Titeux Immo Bois SPRL, company assigned to the tax number BE06707397460. The company Titeux Immo Bois SPRL is located at the address: Rue Herman 3A 6870 Saint-Hubert. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 626,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Titeux Immo Bois SPRL were not found.
The main activity of Titeux Immo Bois SPRL is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Titeux Immo Bois SPRL is not available. You also can look at reviews of Titeux Immo Bois SPRL, open positions, location of Titeux Immo Bois SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Titeux Immo Bois SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Titeux Immo Bois SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Titeux Immo Bois SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Titeux Immo Bois SPRL, employees, financial statistics.