Michaux A

Contactgegevens Michaux A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michaux A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michaux A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin des Pommiers 34; 5500; Dinant, België

Telefoon (phone): 082 22 40 59; 0475 54 08 98 (+32-082 22 40 59; 0475 54 08 98) 082 22 40 59; 0475 54 08 98 (+32-082 22 40 59; 0475 54 08 98)

Fax (fax): 082 22 40 59; 082 61 57 92 (+32-082 22 40 59; 082 61 57 92) 082 22 40 59; 082 61 57 92 (+32-082 22 40 59; 082 61 57 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michaux A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michaux A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michaux A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michaux A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michaux A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michaux A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michaux A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michaux A
Products information Michaux A

BTW identificatienummer (tax): BE02784454345
Ondernemingsnummer: 4711181640
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Michaux A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michaux A
(Get full report from official database of BE for Michaux A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michaux A
Addition kinds of activities for Michaux A

9224. Brandbescherming | Fire protection
394201. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
507800. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
20150205. Eenden, verwerkt: bevroren | Ducks, processed: frozen
50840804. takels | Hoists

Werken bij Michaux A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michaux A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michaux A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michaux A. Looking for open vacancies in other companies

 • arbeider, technieker (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: JANSENS

  Type: Vervanging brugpensioen

  1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

 • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

 • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

 • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

 • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

 • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

 • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: MC BRIDE

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

 • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: CHAUVET EUROPE

  Type: Vaste Job

  - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

 • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

 • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

 • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: APB

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Michaux A in sociale netwerken
Look for responds of Michaux A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michaux A. Laat een reactie achter voor Michaux A. Michaux A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michaux A. Leave a respond for Michaux A. Michaux A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michaux A op de google maps. Adres en contacten Michaux A
Location of Michaux A on the google maps. Address and contacts of Michaux A

Andere gerelateerde bedrijven als come Michaux A Michaux A: FLA DE VOEGHT EN CIE BVBA | CHRISTIANE DUMONT | EURO CENTER | FE. 3 E | DE LEENER CHAUFFAGE

Other related companies as Michaux A: FLA DE VOEGHT EN CIE BVBA | CHRISTIANE DUMONT | EURO CENTER | FE. 3 E | DE LEENER CHAUFFAGE

Michaux A is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Michaux A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02784454345. Het bedrijf Michaux A bevindt zich op het adres: Chemin des Pommiers 34; 5500; Dinant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Michaux A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Michaux A is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michaux A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michaux A, openstaande posities, locatie van Michaux A op de kaart.

Michaux A is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Michaux A, company assigned to the tax number BE02784454345. The company Michaux A is located at the address: Chemin des Pommiers 34; 5500; Dinant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in Michaux A were not found.
The main activity of Michaux A is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Michaux A is not available. You also can look at reviews of Michaux A, open positions, location of Michaux A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michaux A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michaux A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michaux A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michaux A, employees, financial statistics.