MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)

Contactgegevens MECHELS BOUWBEDRIJF (HET): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MECHELS BOUWBEDRIJF (HET): address, phone, fax, email, website, opening hours

MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Augustijnenstraat 75; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 62 33 00 (+32-015 62 33 00) 015 62 33 00 (+32-015 62 33 00)

Fax (fax): +32 (15) 249-69-73 +32 (15) 249-69-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MECHELS BOUWBEDRIJF (HET): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MECHELS BOUWBEDRIJF (HET), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MECHELS BOUWBEDRIJF (HET). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MECHELS BOUWBEDRIJF (HET), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MECHELS BOUWBEDRIJF (HET). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)
Products information MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)

BTW identificatienummer (tax): BE02045074462
Ondernemingsnummer: 7940063476
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)
(Get full report from official database of BE for MECHELS BOUWBEDRIJF (HET))

Aanvulling soorten activiteiten voor MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)
Addition kinds of activities for MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)

7521. Auto parkeren | Automobile parking
399908. Nieuwigheden, bric-a-brac en hobby kits | Novelties, bric-a-brac, and hobby kits
509100. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
738901. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
33510000. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
37130211. Stake, platform truck bodies | Stake, platform truck bodies
38510106. lorgnetten | Lorgnettes
73590200. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services

Werken bij MECHELS BOUWBEDRIJF (HET): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MECHELS BOUWBEDRIJF (HET): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MECHELS BOUWBEDRIJF (HET). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MECHELS BOUWBEDRIJF (HET). Looking for open vacancies in other companies

 • vloerder (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

 • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

  Regio: KACHTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

 • Werfleider HVAC (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Whoohoo® Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

 • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

 • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Blauw Kasteel

  Type: Studentenjob

  Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

 • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

 • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

 • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Hanne Van Nuffel

  Type: Zelfstandige activiteit

  Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

 • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

Zoek naar antwoorden van MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) in sociale netwerken
Look for responds of MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MECHELS BOUWBEDRIJF (HET). Laat een reactie achter voor MECHELS BOUWBEDRIJF (HET). MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MECHELS BOUWBEDRIJF (HET). Leave a respond for MECHELS BOUWBEDRIJF (HET). MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) op de google maps. Adres en contacten MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)
Location of MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) on the google maps. Address and contacts of MECHELS BOUWBEDRIJF (HET)

Andere gerelateerde bedrijven als come MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) MECHELS BOUWBEDRIJF (HET): INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA | EVELYNE KLELS | HOTEL IBIS ANTWERPEN | TRANSPORT HELSEN | LUCR?CE BAEKELANDT

Other related companies as MECHELS BOUWBEDRIJF (HET): INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA | EVELYNE KLELS | HOTEL IBIS ANTWERPEN | TRANSPORT HELSEN | LUCR?CE BAEKELANDT

MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MECHELS BOUWBEDRIJF (HET), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02045074462. Het bedrijf MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) bevindt zich op het adres: Augustijnenstraat 75; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MECHELS BOUWBEDRIJF (HET), openstaande posities, locatie van MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) op de kaart.

MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MECHELS BOUWBEDRIJF (HET), company assigned to the tax number BE02045074462. The company MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) is located at the address: Augustijnenstraat 75; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) were not found.
The main activity of MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) is not available. You also can look at reviews of MECHELS BOUWBEDRIJF (HET), open positions, location of MECHELS BOUWBEDRIJF (HET) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MECHELS BOUWBEDRIJF (HET), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MECHELS BOUWBEDRIJF (HET), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MECHELS BOUWBEDRIJF (HET), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MECHELS BOUWBEDRIJF (HET), employees, financial statistics.