MAISON GENNE SPRL

Contactgegevens MAISON GENNE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON GENNE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON GENNE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Merode 99-103; 1330; Rixensart, België

Telefoon (phone): +32 (53) 484-65-90 +32 (53) 484-65-90

Fax (fax): +32 (87) 335-67-93 +32 (87) 335-67-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON GENNE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON GENNE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON GENNE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON GENNE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON GENNE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON GENNE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON GENNE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON GENNE SPRL
Products information MAISON GENNE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09668212890
Ondernemingsnummer: 7884857177
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON GENNE SPRL
(Get full report from official database of BE for MAISON GENNE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON GENNE SPRL
Addition kinds of activities for MAISON GENNE SPRL

07230106. Hay cubing diensten | Hay cubing services
25220401. Bureaus, kantoor: behalve hout | Desks, office: except wood
35310805. Emmers, uitgraving: clamshell, beton, dragline, enz. | Buckets, excavating: clamshell, concrete, dragline, etc.
50840503. verzinkboren | Countersinks
56329906. hoedenzaak | Millinery

Werken bij MAISON GENNE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON GENNE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON GENNE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON GENNE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

 • Administratief Bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

 • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

 • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

 • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

 • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

 • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

  Type: Vaste Job

  Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

 • Lijn operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Interim Herentals

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

Zoek naar antwoorden van MAISON GENNE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MAISON GENNE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON GENNE SPRL. Laat een reactie achter voor MAISON GENNE SPRL. MAISON GENNE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON GENNE SPRL. Leave a respond for MAISON GENNE SPRL. MAISON GENNE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON GENNE SPRL op de google maps. Adres en contacten MAISON GENNE SPRL
Location of MAISON GENNE SPRL on the google maps. Address and contacts of MAISON GENNE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON GENNE SPRL MAISON GENNE SPRL: BBC PEGASUS K.A. LEUVEN | SIGNATURE | Codim | HUGO REMY | DELMOTTE

Other related companies as MAISON GENNE SPRL: BBC PEGASUS K.A. LEUVEN | SIGNATURE | Codim | HUGO REMY | DELMOTTE

MAISON GENNE SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON GENNE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09668212890. Het bedrijf MAISON GENNE SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de Merode 99-103; 1330; Rixensart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 124,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van MAISON GENNE SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON GENNE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON GENNE SPRL, openstaande posities, locatie van MAISON GENNE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAISON GENNE SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON GENNE SPRL, company assigned to the tax number BE09668212890. The company MAISON GENNE SPRL is located at the address: Avenue de Merode 99-103; 1330; Rixensart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 124,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of MAISON GENNE SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON GENNE SPRL is not available. You also can look at reviews of MAISON GENNE SPRL, open positions, location of MAISON GENNE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON GENNE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON GENNE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON GENNE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON GENNE SPRL, employees, financial statistics.