MAISON COURBET

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • MAISON COURBET
Private companiesTobacco Products • MAISON COURBET

Contactgegevens MAISON COURBET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON COURBET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON COURBET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Invasion 73-76; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België

Telefoon (phone): 010 43 97 91 (+32-010 43 97 91) 010 43 97 91 (+32-010 43 97 91)

Fax (fax): +32 (12) 270-35-81 +32 (12) 270-35-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON COURBET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON COURBET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON COURBET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON COURBET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON COURBET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON COURBET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON COURBET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON COURBET
Products information MAISON COURBET

BTW identificatienummer (tax): BE01699554443
Ondernemingsnummer: 3558166503
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 615,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in MAISON COURBET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON COURBET
(Get full report from official database of BE for MAISON COURBET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON COURBET
Addition kinds of activities for MAISON COURBET

123101. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
211100. sigaretten | Cigarettes
594401. Klok- en horlogebuties | Clock and watch stores
799902. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals
23990404. Zitgordels, auto en vliegtuigen | Seat belts, automobile and aircraft
28210104. polyesters | Polyesters
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
61110201. Banken voor coöperaties | Banks for cooperatives
96119900. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec

Werken bij MAISON COURBET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON COURBET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON COURBET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON COURBET. Looking for open vacancies in other companies

 • Werkvoorbereider (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

 • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

 • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

 • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

 • Metselaars (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

  Type: Vaste Job

  Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

 • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

 • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van MAISON COURBET in sociale netwerken
Look for responds of MAISON COURBET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON COURBET. Laat een reactie achter voor MAISON COURBET. MAISON COURBET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON COURBET. Leave a respond for MAISON COURBET. MAISON COURBET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON COURBET op de google maps. Adres en contacten MAISON COURBET
Location of MAISON COURBET on the google maps. Address and contacts of MAISON COURBET

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON COURBET MAISON COURBET: CAFة AU LAIT | ALLROUND TYPING | PAUL GEERKENS | PREVENT PRINT | TRANSPORT GOLINVAUX J.L.

Other related companies as MAISON COURBET: CAFة AU LAIT | ALLROUND TYPING | PAUL GEERKENS | PREVENT PRINT | TRANSPORT GOLINVAUX J.L.

MAISON COURBET is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON COURBET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01699554443. Het bedrijf MAISON COURBET bevindt zich op het adres: Rue de l'Invasion 73-76; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 615,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in MAISON COURBET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON COURBET is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON COURBET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON COURBET, openstaande posities, locatie van MAISON COURBET op de kaart.

MAISON COURBET is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON COURBET, company assigned to the tax number BE01699554443. The company MAISON COURBET is located at the address: Rue de l'Invasion 73-76; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 615,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in MAISON COURBET were not found.
The main activity of MAISON COURBET is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON COURBET is not available. You also can look at reviews of MAISON COURBET, open positions, location of MAISON COURBET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON COURBET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON COURBET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON COURBET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON COURBET, employees, financial statistics.