Janssens W

Contactgegevens Janssens W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Janssens W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Janssens W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoolstraat 50 1980 Zemst, België

Telefoon (phone): +32 (3) 976-91-60 +32 (3) 976-91-60

Fax (fax): +32 (3) 612-68-11 +32 (3) 612-68-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Janssens W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Janssens W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Janssens W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Janssens W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Janssens W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Janssens W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Janssens W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Janssens W
Products information Janssens W

BTW identificatienummer (tax): BE01175231933
Ondernemingsnummer: 6359405517
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Janssens W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Janssens W
(Get full report from official database of BE for Janssens W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Janssens W
Addition kinds of activities for Janssens W

1794. Uitboren | Excavation work
394900. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
20860101. Fruitdrankjes (minder dan 100% sap): verpakt in blikjes, enz. | Fruit drinks (less than 100% juice): packaged in cans, etc.
24290300. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
28190911. Lithiumverbindingen, anorganisch | Lithium compounds, inorganic

Werken bij Janssens W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Janssens W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Janssens W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Janssens W. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

 • Productiemedewerker m/v 2 ploegen/nacht - basisloon: 14,72€ + ploegenpremie (PASSENDALE)

  Regio: PASSENDALE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider help je mee op verschillende afdelingen: Productie Affinage (behandeling en rijpingen) Inpakafdeling en logistiek

 • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

 • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

 • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

  Regio: ERWETEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Keukenhulp (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

 • Projectleider (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Multi NV

  Type: Vaste Job

  Multi.Engineering is op zoek naar een collega projectleider die verantwoordelijk is voor een vernieuwingsproject met ondergrondse parking en parkeergebouwen. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de hele projectorganisatie Je verzorgt de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen Je legt de algemene planning vast en bewaakt de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van de studie Als projectleider volg je de technische randaspecten van het project op : vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

 • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

 • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

 • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

  Type: Vaste Job

  Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

 • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van Janssens W in sociale netwerken
Look for responds of Janssens W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Janssens W. Laat een reactie achter voor Janssens W. Janssens W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Janssens W. Leave a respond for Janssens W. Janssens W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Janssens W op de google maps. Adres en contacten Janssens W
Location of Janssens W on the google maps. Address and contacts of Janssens W

Andere gerelateerde bedrijven als come Janssens W Janssens W: JEAN BOUHARMONT | Joluker bvba | COIFFURE MARLEEN | JOS GAVEL | Statie (De)

Other related companies as Janssens W: JEAN BOUHARMONT | Joluker bvba | COIFFURE MARLEEN | JOS GAVEL | Statie (De)

Janssens W is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Janssens W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01175231933. Het bedrijf Janssens W bevindt zich op het adres: Schoolstraat 50 1980 Zemst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Janssens W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Janssens W is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Janssens W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Janssens W, openstaande posities, locatie van Janssens W op de kaart.

Janssens W is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Janssens W, company assigned to the tax number BE01175231933. The company Janssens W is located at the address: Schoolstraat 50 1980 Zemst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Janssens W were not found.
The main activity of Janssens W is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Janssens W is not available. You also can look at reviews of Janssens W, open positions, location of Janssens W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Janssens W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Janssens W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Janssens W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Janssens W, employees, financial statistics.