MAHIN C

Contactgegevens MAHIN C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAHIN C: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAHIN C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hamaide 95; 6890; Libin (Redu), België

Telefoon (phone): 061 65 63 38; 0475 28 28 73 (+32-061 65 63 38; 0475 28 28 73) 061 65 63 38; 0475 28 28 73 (+32-061 65 63 38; 0475 28 28 73)

Fax (fax): 061 65 63 38 (+32-061 65 63 38) 061 65 63 38 (+32-061 65 63 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAHIN C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAHIN C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAHIN C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAHIN C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAHIN C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAHIN C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAHIN C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAHIN C
Products information MAHIN C

BTW identificatienummer (tax): BE06564300537
Ondernemingsnummer: 1022521972
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAHIN C
(Get full report from official database of BE for MAHIN C)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAHIN C
Addition kinds of activities for MAHIN C

16290300. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
22110808. Nainsook, katoen | Nainsook, cotton
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
59991105. Tropische vis | Tropical fish
79220201. Balletproductie | Ballet production

Werken bij MAHIN C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAHIN C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAHIN C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAHIN C. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

 • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

  Regio: OUTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

 • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

 • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

 • Shift Manager (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Vaste Job

  Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

 • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Mecanicien (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: DANIS

  Type: Vaste Job

  Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

Zoek naar antwoorden van MAHIN C in sociale netwerken
Look for responds of MAHIN C in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAHIN C. Laat een reactie achter voor MAHIN C. MAHIN C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAHIN C. Leave a respond for MAHIN C. MAHIN C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAHIN C op de google maps. Adres en contacten MAHIN C
Location of MAHIN C on the google maps. Address and contacts of MAHIN C

Andere gerelateerde bedrijven als come MAHIN C MAHIN C: Villabouw Marchetta NV | Chantrain L | TRANSPORT TAGERA | F. WARNANT | G. BOSTEELS

Other related companies as MAHIN C: Villabouw Marchetta NV | Chantrain L | TRANSPORT TAGERA | F. WARNANT | G. BOSTEELS

MAHIN C is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAHIN C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564300537. Het bedrijf MAHIN C bevindt zich op het adres: Hamaide 95; 6890; Libin (Redu). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - General.
De hoofdactiviteit van MAHIN C is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAHIN C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAHIN C, openstaande posities, locatie van MAHIN C op de kaart.

MAHIN C is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAHIN C, company assigned to the tax number BE06564300537. The company MAHIN C is located at the address: Hamaide 95; 6890; Libin (Redu). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Transport - General.
The main activity of MAHIN C is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAHIN C is not available. You also can look at reviews of MAHIN C, open positions, location of MAHIN C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAHIN C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAHIN C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAHIN C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAHIN C, employees, financial statistics.