Lucchesi A

Contactgegevens Lucchesi A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lucchesi A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lucchesi A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Résistance 18; 4432; Ans (Alleur), België

Telefoon (phone): 04 247 58 88 (+32-04 247 58 88) 04 247 58 88 (+32-04 247 58 88)

Fax (fax): +32 (87) 338-60-17 +32 (87) 338-60-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lucchesi A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lucchesi A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lucchesi A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lucchesi A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lucchesi A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lucchesi A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lucchesi A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lucchesi A
Products information Lucchesi A

BTW identificatienummer (tax): BE06489044189
Ondernemingsnummer: 1999755859
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Lucchesi A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lucchesi A
(Get full report from official database of BE for Lucchesi A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lucchesi A
Addition kinds of activities for Lucchesi A

238999. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
401199. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
20130105. Pastrami, van gekocht vlees | Pastrami, from purchased meat
26560201. Bevroren voedsel containers: gemaakt van aangekocht materiaal | Frozen food containers: made from purchased material
36790103. Vertragingslijnen | Delay lines
59630400. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales

Werken bij Lucchesi A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lucchesi A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lucchesi A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lucchesi A. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

 • Orderpicker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

 • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

 • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

 • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ASAP ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

 • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

 • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

 • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • METSER (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

  Type: Zelfstandige activiteit

  G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

 • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van Lucchesi A in sociale netwerken
Look for responds of Lucchesi A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lucchesi A. Laat een reactie achter voor Lucchesi A. Lucchesi A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lucchesi A. Leave a respond for Lucchesi A. Lucchesi A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lucchesi A op de google maps. Adres en contacten Lucchesi A
Location of Lucchesi A on the google maps. Address and contacts of Lucchesi A

Andere gerelateerde bedrijven als come Lucchesi A Lucchesi A: VANHOEBROEK SA | Dessange J | Declerck NV | ELEKTRO BEDRIJF JANSSENS | DENIS FRANSSENS

Other related companies as Lucchesi A: VANHOEBROEK SA | Dessange J | Declerck NV | ELEKTRO BEDRIJF JANSSENS | DENIS FRANSSENS

Lucchesi A is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lucchesi A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06489044189. Het bedrijf Lucchesi A bevindt zich op het adres: Rue de la Résistance 18; 4432; Ans (Alleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Lucchesi A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lucchesi A is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lucchesi A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lucchesi A, openstaande posities, locatie van Lucchesi A op de kaart.

Lucchesi A is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lucchesi A, company assigned to the tax number BE06489044189. The company Lucchesi A is located at the address: Rue de la Résistance 18; 4432; Ans (Alleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in Lucchesi A were not found.
The main activity of Lucchesi A is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lucchesi A is not available. You also can look at reviews of Lucchesi A, open positions, location of Lucchesi A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lucchesi A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lucchesi A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lucchesi A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lucchesi A, employees, financial statistics.