Van Looy F

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Van Looy F
Private companiesReal Estate • Van Looy F

Contactgegevens Van Looy F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Looy F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Looy F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Radiumstraat 30 2250 Olen, België

Telefoon (phone): +32 (15) 796-65-77 +32 (15) 796-65-77

Fax (fax): +32 (58) 716-39-25 +32 (58) 716-39-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Looy F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Looy F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Looy F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Looy F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Looy F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Looy F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Looy F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Looy F
Products information Van Looy F

BTW identificatienummer (tax): BE07714843750
Ondernemingsnummer: 6907073974
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Van Looy F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Looy F
(Get full report from official database of BE for Van Looy F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Looy F
Addition kinds of activities for Van Looy F

449100. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
32910603. Schuurpapier | Sandpaper
33659900. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
39310301. fagotten | Bassoons
79480302. Stallen, racen | Stables, racing

Werken bij Van Looy F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Looy F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Looy F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Looy F. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpmonteur M/V (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

 • Operator glassnijder (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

 • Bull/ Nivelleuse Machinist (regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van het huidige team zijn wij voor onze klant op zoek naar een gedreven machinist. Als nivelleuse machinist ben je verantwoordelijk voor het besturen van een Nivelleuse/Bull dit vooral voor aanleg van straten, parkeerterreinen, wegen....

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

 • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TASTE ART

  Type: Studentenjob

  TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

 • Technieker Sanitair (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

 • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: CANON BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

 • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

 • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

 • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TriFinance Belgium

  Type: Vaste Job

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

Zoek naar antwoorden van Van Looy F in sociale netwerken
Look for responds of Van Looy F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Looy F. Laat een reactie achter voor Van Looy F. Van Looy F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Looy F. Leave a respond for Van Looy F. Van Looy F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Looy F op de google maps. Adres en contacten Van Looy F
Location of Van Looy F on the google maps. Address and contacts of Van Looy F

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Looy F Van Looy F: CBC | LIMBURGS THEATERCAF? | COURTHEOUX | N. BAETS | Phone Consult SPRL

Other related companies as Van Looy F: CBC | LIMBURGS THEATERCAF? | COURTHEOUX | N. BAETS | Phone Consult SPRL

Van Looy F is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Looy F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07714843750. Het bedrijf Van Looy F bevindt zich op het adres: Radiumstraat 30 2250 Olen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Looy F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Looy F is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Looy F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Looy F, openstaande posities, locatie van Van Looy F op de kaart.

Van Looy F is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Looy F, company assigned to the tax number BE07714843750. The company Van Looy F is located at the address: Radiumstraat 30 2250 Olen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Van Looy F were not found.
The main activity of Van Looy F is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Looy F is not available. You also can look at reviews of Van Looy F, open positions, location of Van Looy F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Looy F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Looy F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Looy F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Looy F, employees, financial statistics.