LOCA - LIFT

Contactgegevens LOCA - LIFT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOCA - LIFT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOCA - LIFT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Infante 76; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 346 77 27 (+32-02 346 77 27) 02 346 77 27 (+32-02 346 77 27)

Fax (fax): +32 (64) 753-53-74 +32 (64) 753-53-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOCA - LIFT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOCA - LIFT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOCA - LIFT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOCA - LIFT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOCA - LIFT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOCA - LIFT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOCA - LIFT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOCA - LIFT
Products information LOCA - LIFT

BTW identificatienummer (tax): BE09035125732
Ondernemingsnummer: 8419616699
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 775,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LOCA - LIFT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOCA - LIFT
(Get full report from official database of BE for LOCA - LIFT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOCA - LIFT
Addition kinds of activities for LOCA - LIFT

282104. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
373199. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
17710303. Parkeren bouw | Parking lot construction
28249912. Proteinvezels | Protein fibers
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
44929900. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
50850108. Drums, nieuw of gereviseerd | Drums, new or reconditioned
96519901. Alcoholische drank controle board, overheid | Alcoholic beverage control board, government

Werken bij LOCA - LIFT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOCA - LIFT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOCA - LIFT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOCA - LIFT. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Bediende (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

 • Sanitair installateur (AALBEKE)

  Regio: AALBEKE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: JOAS & CO

  Type: Vaste Job

  Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

 • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected] Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: JOBS IN MIND

  Type: Vaste Job

  Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

 • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

 • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

 • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van LOCA - LIFT in sociale netwerken
Look for responds of LOCA - LIFT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOCA - LIFT. Laat een reactie achter voor LOCA - LIFT. LOCA - LIFT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOCA - LIFT. Leave a respond for LOCA - LIFT. LOCA - LIFT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOCA - LIFT op de google maps. Adres en contacten LOCA - LIFT
Location of LOCA - LIFT on the google maps. Address and contacts of LOCA - LIFT

Andere gerelateerde bedrijven als come LOCA - LIFT LOCA - LIFT: LAUWERS | DRAVO | @ Lumen | ALBERT BLOMME | ANGELO CAVIGGIA

Other related companies as LOCA - LIFT: LAUWERS | DRAVO | @ Lumen | ALBERT BLOMME | ANGELO CAVIGGIA

LOCA - LIFT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOCA - LIFT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09035125732. Het bedrijf LOCA - LIFT bevindt zich op het adres: Rue de l'Infante 76; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 775,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in LOCA - LIFT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOCA - LIFT is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOCA - LIFT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOCA - LIFT, openstaande posities, locatie van LOCA - LIFT op de kaart.

LOCA - LIFT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOCA - LIFT, company assigned to the tax number BE09035125732. The company LOCA - LIFT is located at the address: Rue de l'Infante 76; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 775,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in LOCA - LIFT were not found.
The main activity of LOCA - LIFT is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOCA - LIFT is not available. You also can look at reviews of LOCA - LIFT, open positions, location of LOCA - LIFT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOCA - LIFT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOCA - LIFT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOCA - LIFT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOCA - LIFT, employees, financial statistics.