LIMO J C BVBA

Contactgegevens LIMO J C BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMO J C BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMO J C BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zinkstraat 6; 1500; Halle, België

Telefoon (phone): 02 362 02 02 (+32-02 362 02 02) 02 362 02 02 (+32-02 362 02 02)

Fax (fax): 02 362 02 09 (+32-02 362 02 09) 02 362 02 09 (+32-02 362 02 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMO J C BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMO J C BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMO J C BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMO J C BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMO J C BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMO J C BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMO J C BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMO J C BVBA
Products information LIMO J C BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09117523193
Ondernemingsnummer: 5773010253
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LIMO J C BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMO J C BVBA
(Get full report from official database of BE for LIMO J C BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMO J C BVBA
Addition kinds of activities for LIMO J C BVBA

20330406. Groentesappen: vers | Vegetable juices: fresh
22820209. Vinyon filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinyon filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
25140000. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
27599903. Directories (behalve telefoon): drukwerk, nsk | Directories (except telephone): printing, nsk
32919900. Schuurproducten, nec | Abrasive products, nec
35990000. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
41110400. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
50820306. Metselwerk apparatuur en benodigdheden | Masonry equipment and supplies
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts

Werken bij LIMO J C BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMO J C BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMO J C BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMO J C BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

  Regio: GELRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulpen regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: EASY LIFE WILRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten regio Sint-Niklaas! Je poetst (stofzuigen, dweilen, ramen lappen,...) bij particulieren thuis.

 • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

 • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: WZC IRIS

  Type: Studentenjob

  De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

 • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: THE SAFE GROUP

  Type: Vaste Job

  Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

 • Keukenverkoper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

 • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

  Type: Vaste Job

  Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

 • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: NUMBER4

  Type: Vaste Job

  Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

 • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: YOUR HOME

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

Zoek naar antwoorden van LIMO J C BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LIMO J C BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMO J C BVBA. Laat een reactie achter voor LIMO J C BVBA. LIMO J C BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMO J C BVBA. Leave a respond for LIMO J C BVBA. LIMO J C BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMO J C BVBA op de google maps. Adres en contacten LIMO J C BVBA
Location of LIMO J C BVBA on the google maps. Address and contacts of LIMO J C BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMO J C BVBA LIMO J C BVBA: Delbeke I | ITlink | COUVERTURE DU BATIMENT SA | Mer de Sable | GLOVICOM NV.

Other related companies as LIMO J C BVBA: Delbeke I | ITlink | COUVERTURE DU BATIMENT SA | Mer de Sable | GLOVICOM NV.

LIMO J C BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMO J C BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09117523193. Het bedrijf LIMO J C BVBA bevindt zich op het adres: Zinkstraat 6; 1500; Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 624,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in LIMO J C BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIMO J C BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMO J C BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMO J C BVBA, openstaande posities, locatie van LIMO J C BVBA op de kaart.

LIMO J C BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMO J C BVBA, company assigned to the tax number BE09117523193. The company LIMO J C BVBA is located at the address: Zinkstraat 6; 1500; Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 624,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in LIMO J C BVBA were not found.
The main activity of LIMO J C BVBA is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMO J C BVBA is not available. You also can look at reviews of LIMO J C BVBA, open positions, location of LIMO J C BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMO J C BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMO J C BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMO J C BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMO J C BVBA, employees, financial statistics.