Liftservice

Contactgegevens Liftservice: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liftservice: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liftservice

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hamersvelde 24; 8210; Zedelgem, België

Telefoon (phone): 0486 02 77 03 (+32-0486 02 77 03) 0486 02 77 03 (+32-0486 02 77 03)

Fax (fax): +32 (61) 110-89-83 +32 (61) 110-89-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liftservice: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liftservice"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liftservice"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liftservice, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liftservice. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liftservice, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liftservice. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liftservice
Products information Liftservice

BTW identificatienummer (tax): BE08675048828
Ondernemingsnummer: 8825286865
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Liftservice zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liftservice
(Get full report from official database of BE for Liftservice)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liftservice
Addition kinds of activities for Liftservice

325102. Structurele klei tegel | Structural clay tile
14559901. Ball clay mijnbouw | Ball clay mining
33550200. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
33560301. Magnesium- en magnesiumlegeringen, lakens, vormen, enz. | Magnesium and magnesium alloy bars, sheets, shapes, etc.
39499913. Stokken: hockey, lacrosse, enz. | Sticks: hockey, lacrosse, etc.
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker
73899902. Ballonnen, nieuwigheid en speelgoed | Balloons, novelty and toy
75390101. Auto front end reparatie | Auto front end repair

Werken bij Liftservice: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liftservice: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liftservice. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liftservice. Looking for open vacancies in other companies

 • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

 • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

 • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

 • Student chauffeur B (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

 • Studentenjobs directiechauffeur (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: STUDENT DRIVE SERVICE

  Type: Studentenjob

  Je brengt de klant naar zijn afspraken met diens wagen. Je verzorgt de planning van de verplaatsing. Je staat in voor het onderhoud van de wagen, incusief reinigen. Je staat in voor logistieke taken, b.v. ophalen van dringende briefwisseling.

 • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

  Type: Vaste Job

  - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

 • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

 • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

  Type: Vaste Job

  · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

 • Structural Engineer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: BAGETEL

  Type: Flexijob

  Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van Liftservice in sociale netwerken
Look for responds of Liftservice in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liftservice. Laat een reactie achter voor Liftservice. Liftservice bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liftservice. Leave a respond for Liftservice. Liftservice on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liftservice op de google maps. Adres en contacten Liftservice
Location of Liftservice on the google maps. Address and contacts of Liftservice

Andere gerelateerde bedrijven als come Liftservice Liftservice: KBC | Immocom S.A. | COIFFURE VENTURI | NICOLE | Vervi NV

Other related companies as Liftservice: KBC | Immocom S.A. | COIFFURE VENTURI | NICOLE | Vervi NV

Liftservice is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Liftservice, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08675048828. Het bedrijf Liftservice bevindt zich op het adres: Hamersvelde 24; 8210; Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Liftservice zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Liftservice is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liftservice is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liftservice, openstaande posities, locatie van Liftservice op de kaart.

Liftservice is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Liftservice, company assigned to the tax number BE08675048828. The company Liftservice is located at the address: Hamersvelde 24; 8210; Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 424,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Liftservice were not found.
The main activity of Liftservice is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Liftservice is not available. You also can look at reviews of Liftservice, open positions, location of Liftservice on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liftservice, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liftservice, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liftservice, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liftservice, employees, financial statistics.