E.G.F. Q-Projects BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • E.G.F. Q-Projects BVBA
Private companiesMembership Organizations • E.G.F. Q-Projects BVBA

Contactgegevens E.G.F. Q-Projects BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.G.F. Q-Projects BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.G.F. Q-Projects BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mielenstraat 3A 3891 Buvingen (Gingelom), België

Telefoon (phone): +32 (55) 235-38-22 +32 (55) 235-38-22

Fax (fax): +32 (50) 411-84-51 +32 (50) 411-84-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.G.F. Q-Projects BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.G.F. Q-Projects BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.G.F. Q-Projects BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.G.F. Q-Projects BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.G.F. Q-Projects BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.G.F. Q-Projects BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.G.F. Q-Projects BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.G.F. Q-Projects BVBA
Products information E.G.F. Q-Projects BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02947326660
Ondernemingsnummer: 9559722900
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in E.G.F. Q-Projects BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.G.F. Q-Projects BVBA
(Get full report from official database of BE for E.G.F. Q-Projects BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.G.F. Q-Projects BVBA
Addition kinds of activities for E.G.F. Q-Projects BVBA

824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
965102. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency
23969902. Meubelen versieringen, stof | Furniture trimmings, fabric
27599914. Muziek, blad: drukwerk, nsk | Music, sheet: printing, nsk
35890203. Vuil vuil eenheden, industrieel | Dirt sweeping units, industrial
59630404. Huishoudelijke verkoop, huis-naar-huis | Houseware sales, house-to-house
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services

Werken bij E.G.F. Q-Projects BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.G.F. Q-Projects BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.G.F. Q-Projects BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.G.F. Q-Projects BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

 • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

 • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

  Regio: BESELARE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Keukenhulp (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

 • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: VERLINDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

 • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

  Type: Studentenjob

  - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

 • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

  Type: Vaste Job

  Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

 • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

 • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

 • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

 • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

Zoek naar antwoorden van E.G.F. Q-Projects BVBA in sociale netwerken
Look for responds of E.G.F. Q-Projects BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.G.F. Q-Projects BVBA. Laat een reactie achter voor E.G.F. Q-Projects BVBA. E.G.F. Q-Projects BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.G.F. Q-Projects BVBA. Leave a respond for E.G.F. Q-Projects BVBA. E.G.F. Q-Projects BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.G.F. Q-Projects BVBA op de google maps. Adres en contacten E.G.F. Q-Projects BVBA
Location of E.G.F. Q-Projects BVBA on the google maps. Address and contacts of E.G.F. Q-Projects BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come E.G.F. Q-Projects BVBA E.G.F. Q-Projects BVBA: BOETIEK BORSALINO | Dermience A | J. SCHMITZ | Sadeco High Tech NV | DEVOBRA

Other related companies as E.G.F. Q-Projects BVBA: BOETIEK BORSALINO | Dermience A | J. SCHMITZ | Sadeco High Tech NV | DEVOBRA

E.G.F. Q-Projects BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.G.F. Q-Projects BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02947326660. Het bedrijf E.G.F. Q-Projects BVBA bevindt zich op het adres: Mielenstraat 3A 3891 Buvingen (Gingelom). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 506,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in E.G.F. Q-Projects BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.G.F. Q-Projects BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.G.F. Q-Projects BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.G.F. Q-Projects BVBA, openstaande posities, locatie van E.G.F. Q-Projects BVBA op de kaart.

E.G.F. Q-Projects BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.G.F. Q-Projects BVBA, company assigned to the tax number BE02947326660. The company E.G.F. Q-Projects BVBA is located at the address: Mielenstraat 3A 3891 Buvingen (Gingelom). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 506,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in E.G.F. Q-Projects BVBA were not found.
The main activity of E.G.F. Q-Projects BVBA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of E.G.F. Q-Projects BVBA is not available. You also can look at reviews of E.G.F. Q-Projects BVBA, open positions, location of E.G.F. Q-Projects BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.G.F. Q-Projects BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.G.F. Q-Projects BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.G.F. Q-Projects BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.G.F. Q-Projects BVBA, employees, financial statistics.