Lekim Frères

Contactgegevens Lekim Frères: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lekim Frères: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lekim Frères

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue d'Hazebrouck 32; 7060; Soignies, België

Telefoon (phone): 067 33 25 29; 067 33 30 95 (+32-067 33 25 29; 067 33 30 95) 067 33 25 29; 067 33 30 95 (+32-067 33 25 29; 067 33 30 95)

Fax (fax): +32 (59) 506-21-49 +32 (59) 506-21-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lekim Frères: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lekim Frères"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lekim Frères"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lekim Frères, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lekim Frères. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lekim Frères, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lekim Frères. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lekim Frères
Products information Lekim Frères

BTW identificatienummer (tax): BE08441040039
Ondernemingsnummer: 1221649169
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lekim Frères
(Get full report from official database of BE for Lekim Frères)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lekim Frères
Addition kinds of activities for Lekim Frères

26310301. BoxBoard | Boxboard
28249907. Paardhaar, kunstmatig: nylon | Horsehair, artificial: nylon
28910000. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
35239906. Windmolens voor het pompen van water, landbouw | Windmills for pumping water, agricultural
36510112. Phonograph draaitafels | Phonograph turntables
36710203. Electron buizen, NSK | Electron tubes, nsk
59990908. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts

Werken bij Lekim Frères: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lekim Frères: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lekim Frères. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lekim Frères. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

 • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

 • Dakwerker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Bocholt is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker.

 • Technieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

 • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

 • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AMBY WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

 • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • ICT en PC technicus (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: PC Tech

  Type: Vaste Job

  Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

 • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: EMANUEL

  Type: Vaste Job

  Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

Zoek naar antwoorden van Lekim Frères in sociale netwerken
Look for responds of Lekim Frères in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lekim Frères. Laat een reactie achter voor Lekim Frères. Lekim Frères bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lekim Frères. Leave a respond for Lekim Frères. Lekim Frères on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lekim Frères op de google maps. Adres en contacten Lekim Frères
Location of Lekim Frères on the google maps. Address and contacts of Lekim Frères

Andere gerelateerde bedrijven als come Lekim Frères Lekim Frères: WIAME VAN GROOTLOON | FRANK | Colanut Collectibles | Léonard Véronique | AIR CLIM SPRL

Other related companies as Lekim Frères: WIAME VAN GROOTLOON | FRANK | Colanut Collectibles | Léonard Véronique | AIR CLIM SPRL

Lekim Frères is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lekim Frères, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08441040039. Het bedrijf Lekim Frères bevindt zich op het adres: Avenue d'Hazebrouck 32; 7060; Soignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 595,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - General.
De hoofdactiviteit van Lekim Frères is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lekim Frères is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lekim Frères, openstaande posities, locatie van Lekim Frères op de kaart.

Lekim Frères is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lekim Frères, company assigned to the tax number BE08441040039. The company Lekim Frères is located at the address: Avenue d'Hazebrouck 32; 7060; Soignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 595,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Transport - General.
The main activity of Lekim Frères is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lekim Frères is not available. You also can look at reviews of Lekim Frères, open positions, location of Lekim Frères on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lekim Frères, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lekim Frères, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lekim Frères, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lekim Frères, employees, financial statistics.