WIAME VAN GROOTLOON

Contactgegevens WIAME VAN GROOTLOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIAME VAN GROOTLOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIAME VAN GROOTLOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stapelstr. 32 3800 Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 32.11 68 24 93 32.11 68 24 93

Fax (fax): +32 (55) 245-92-22 +32 (55) 245-92-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIAME VAN GROOTLOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIAME VAN GROOTLOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIAME VAN GROOTLOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIAME VAN GROOTLOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIAME VAN GROOTLOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIAME VAN GROOTLOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIAME VAN GROOTLOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIAME VAN GROOTLOON
Products information WIAME VAN GROOTLOON

BTW identificatienummer (tax): BE07186401367
Ondernemingsnummer: 4440643310
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 850,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Bread

Product categorie (product category): Bread and cakes; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIAME VAN GROOTLOON
(Get full report from official database of BE for WIAME VAN GROOTLOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIAME VAN GROOTLOON
Addition kinds of activities for WIAME VAN GROOTLOON

591200. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
35370000. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
35460101. Boor bijlagen, draagbaar | Drill attachments, portable
37990401. handkarren | Pushcarts
50230202. dekens | Blankets
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines
80999907. Osteoporose centrum | Osteoporosis center
83229900. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec
87320201. Educatief onderzoek | Educational research

Werken bij WIAME VAN GROOTLOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIAME VAN GROOTLOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIAME VAN GROOTLOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIAME VAN GROOTLOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

  • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Flexijob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van WIAME VAN GROOTLOON in sociale netwerken
Look for responds of WIAME VAN GROOTLOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIAME VAN GROOTLOON. Laat een reactie achter voor WIAME VAN GROOTLOON. WIAME VAN GROOTLOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIAME VAN GROOTLOON. Leave a respond for WIAME VAN GROOTLOON. WIAME VAN GROOTLOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIAME VAN GROOTLOON op de google maps. Adres en contacten WIAME VAN GROOTLOON
Location of WIAME VAN GROOTLOON on the google maps. Address and contacts of WIAME VAN GROOTLOON

Andere gerelateerde bedrijven als come WIAME VAN GROOTLOON WIAME VAN GROOTLOON: Sainthuile D | V.D.K. SPAARBANK | CARMEN HERMAN | SPECIALISTE DU FRAIS (LE) | VICTOR DESMET

Other related companies as WIAME VAN GROOTLOON: Sainthuile D | V.D.K. SPAARBANK | CARMEN HERMAN | SPECIALISTE DU FRAIS (LE) | VICTOR DESMET

WIAME VAN GROOTLOON is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIAME VAN GROOTLOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07186401367. Het bedrijf WIAME VAN GROOTLOON bevindt zich op het adres: Stapelstr. 32 3800 Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 850,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bread and cakes; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Bread.
De hoofdactiviteit van WIAME VAN GROOTLOON is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIAME VAN GROOTLOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIAME VAN GROOTLOON, openstaande posities, locatie van WIAME VAN GROOTLOON op de kaart.

WIAME VAN GROOTLOON is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIAME VAN GROOTLOON, company assigned to the tax number BE07186401367. The company WIAME VAN GROOTLOON is located at the address: Stapelstr. 32 3800 Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 850,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bread and cakes; Food and Related Products. List of products are Bread.
The main activity of WIAME VAN GROOTLOON is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIAME VAN GROOTLOON is not available. You also can look at reviews of WIAME VAN GROOTLOON, open positions, location of WIAME VAN GROOTLOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIAME VAN GROOTLOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIAME VAN GROOTLOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIAME VAN GROOTLOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIAME VAN GROOTLOON, employees, financial statistics.