Kranen Michielsens NV-SA

Contactgegevens Kranen Michielsens NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kranen Michielsens NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kranen Michielsens NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 275; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 324 40 00; 03 360 88 88; 03 360 88 87 (+32-03 324 40 00; 03 360 88 88; 03 360 88 87) 03 324 40 00; 03 360 88 88; 03 360 88 87 (+32-03 324 40 00; 03 360 88 88; 03 360 88 87)

Fax (fax): 02 253 45 00; 03 325 91 03 (+32-02 253 45 00; 03 325 91 03) 02 253 45 00; 03 325 91 03 (+32-02 253 45 00; 03 325 91 03)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kranen Michielsens NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kranen Michielsens NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kranen Michielsens NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kranen Michielsens NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kranen Michielsens NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kranen Michielsens NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kranen Michielsens NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kranen Michielsens NV-SA
Products information Kranen Michielsens NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE02702331542
Ondernemingsnummer: 5908966064
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Cranes - Rental; Transport - Machines & indivisible parts

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kranen Michielsens NV-SA
(Get full report from official database of BE for Kranen Michielsens NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kranen Michielsens NV-SA
Addition kinds of activities for Kranen Michielsens NV-SA

519401. Roken tabak | Smoking tobacco
17410102. Behangmuurconstructie | Retaining wall construction
23390304. Jogging en warmtassen; | Jogging and warmup suits; women's, misses, and juniors
32530100. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec

Werken bij Kranen Michielsens NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kranen Michielsens NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kranen Michielsens NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kranen Michielsens NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

 • Monteur magazijn (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

 • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

 • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

 • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: McDonald's

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

 • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

 • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

 • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: Social Connect

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

Zoek naar antwoorden van Kranen Michielsens NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of Kranen Michielsens NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kranen Michielsens NV-SA. Laat een reactie achter voor Kranen Michielsens NV-SA. Kranen Michielsens NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kranen Michielsens NV-SA. Leave a respond for Kranen Michielsens NV-SA. Kranen Michielsens NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kranen Michielsens NV-SA op de google maps. Adres en contacten Kranen Michielsens NV-SA
Location of Kranen Michielsens NV-SA on the google maps. Address and contacts of Kranen Michielsens NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kranen Michielsens NV-SA Kranen Michielsens NV-SA: FLCONMETALL NV | De Groote Thierry | Vercauteren M BVBA | Di Loreto A | Degoe W

Other related companies as Kranen Michielsens NV-SA: FLCONMETALL NV | De Groote Thierry | Vercauteren M BVBA | Di Loreto A | Degoe W

Kranen Michielsens NV-SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kranen Michielsens NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02702331542. Het bedrijf Kranen Michielsens NV-SA bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 275; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Cranes - Rental; Transport - Machines & indivisible parts.
De hoofdactiviteit van Kranen Michielsens NV-SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kranen Michielsens NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kranen Michielsens NV-SA, openstaande posities, locatie van Kranen Michielsens NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kranen Michielsens NV-SA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kranen Michielsens NV-SA, company assigned to the tax number BE02702331542. The company Kranen Michielsens NV-SA is located at the address: Bisschoppenhoflaan 275; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Cranes - Rental; Transport - Machines & indivisible parts.
The main activity of Kranen Michielsens NV-SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kranen Michielsens NV-SA is not available. You also can look at reviews of Kranen Michielsens NV-SA, open positions, location of Kranen Michielsens NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kranen Michielsens NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kranen Michielsens NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kranen Michielsens NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kranen Michielsens NV-SA, employees, financial statistics.