Knevels Verhuizingen

Contactgegevens Knevels Verhuizingen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Knevels Verhuizingen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Knevels Verhuizingen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broesveldstraat 40; 3910; Neerpelt, België

Telefoon (phone): 011 66 45 41 (+32-011 66 45 41) 011 66 45 41 (+32-011 66 45 41)

Fax (fax): 011 66 45 41 (+32-011 66 45 41) 011 66 45 41 (+32-011 66 45 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Knevels Verhuizingen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Knevels Verhuizingen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Knevels Verhuizingen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Knevels Verhuizingen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Knevels Verhuizingen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Knevels Verhuizingen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Knevels Verhuizingen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Knevels Verhuizingen
Products information Knevels Verhuizingen

BTW identificatienummer (tax): BE06424499511
Ondernemingsnummer: 9472930908
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Knevels Verhuizingen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Knevels Verhuizingen
(Get full report from official database of BE for Knevels Verhuizingen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Knevels Verhuizingen
Addition kinds of activities for Knevels Verhuizingen

314900. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
804299. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec
10310203. Willemite mijnbouw | Willemite mining
35590104. Bont naaimachines | Fur sewing machines
39910305. Toiletborstels | Toilet brushes
51220306. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals

Werken bij Knevels Verhuizingen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Knevels Verhuizingen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Knevels Verhuizingen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Knevels Verhuizingen. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

 • Metser (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Nieuwerkerken is op zoek naar een metser.

 • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: VAN CAUTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Ploegbaas (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Massenhoven zijn we op zoek naar een ploegbaas Je wordt ingezet in de productiehal van betonnen prefab elementen. Je staat in voor het efficiënt aansturen en verdelen van het werk voor een team van een 30-tal personen. Je staat eveneens voor de kwaliteit van de geproduceerde elementen.

 • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

 • Freelance HR Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

 • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

Zoek naar antwoorden van Knevels Verhuizingen in sociale netwerken
Look for responds of Knevels Verhuizingen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Knevels Verhuizingen. Laat een reactie achter voor Knevels Verhuizingen. Knevels Verhuizingen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Knevels Verhuizingen. Leave a respond for Knevels Verhuizingen. Knevels Verhuizingen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Knevels Verhuizingen op de google maps. Adres en contacten Knevels Verhuizingen
Location of Knevels Verhuizingen on the google maps. Address and contacts of Knevels Verhuizingen

Andere gerelateerde bedrijven als come Knevels Verhuizingen Knevels Verhuizingen: Schildermans Willy BVBA | Sunloft | KOERIERDIENSTEN | ZASCO | GRETA DUPONT

Other related companies as Knevels Verhuizingen: Schildermans Willy BVBA | Sunloft | KOERIERDIENSTEN | ZASCO | GRETA DUPONT

Knevels Verhuizingen is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Knevels Verhuizingen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06424499511. Het bedrijf Knevels Verhuizingen bevindt zich op het adres: Broesveldstraat 40; 3910; Neerpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Knevels Verhuizingen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Knevels Verhuizingen is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Knevels Verhuizingen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Knevels Verhuizingen, openstaande posities, locatie van Knevels Verhuizingen op de kaart.

Knevels Verhuizingen is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Knevels Verhuizingen, company assigned to the tax number BE06424499511. The company Knevels Verhuizingen is located at the address: Broesveldstraat 40; 3910; Neerpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Knevels Verhuizingen were not found.
The main activity of Knevels Verhuizingen is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Knevels Verhuizingen is not available. You also can look at reviews of Knevels Verhuizingen, open positions, location of Knevels Verhuizingen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Knevels Verhuizingen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Knevels Verhuizingen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Knevels Verhuizingen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Knevels Verhuizingen, employees, financial statistics.