JUMBO RENT HUURWAGENS

Contactgegevens JUMBO RENT HUURWAGENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUMBO RENT HUURWAGENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUMBO RENT HUURWAGENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blankenbergse Steenweg 18; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 27 27 (+32-050 31 27 27) 050 31 27 27 (+32-050 31 27 27)

Fax (fax): +32 (10) 784-46-78 +32 (10) 784-46-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUMBO RENT HUURWAGENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUMBO RENT HUURWAGENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUMBO RENT HUURWAGENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUMBO RENT HUURWAGENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUMBO RENT HUURWAGENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUMBO RENT HUURWAGENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUMBO RENT HUURWAGENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUMBO RENT HUURWAGENS
Products information JUMBO RENT HUURWAGENS

BTW identificatienummer (tax): BE08769256591
Ondernemingsnummer: 6879333496
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Automobile - Self-drive car rental

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUMBO RENT HUURWAGENS
(Get full report from official database of BE for JUMBO RENT HUURWAGENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUMBO RENT HUURWAGENS
Addition kinds of activities for JUMBO RENT HUURWAGENS

22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
32319907. Frame spiegels | Framed mirrors
34999908. Stoelramen, metaal | Chair frames, metal
35899903. Vuilnisverwerkers en compactors, commercieel | Garbage disposers and compactors, commercial
38610312. Fotografische instrumenten, elektronisch | Photographic instruments, electronic
79110101. Danszaal of balzaal operatie | Dance hall or ballroom operation
92210202. Marshals 'kantoor, politie | Marshals' office, police

Werken bij JUMBO RENT HUURWAGENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUMBO RENT HUURWAGENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUMBO RENT HUURWAGENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUMBO RENT HUURWAGENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

 • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

 • Lader (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

 • Ploegbaas (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ZARA

  Type: Studentenjob

  Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

Zoek naar antwoorden van JUMBO RENT HUURWAGENS in sociale netwerken
Look for responds of JUMBO RENT HUURWAGENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUMBO RENT HUURWAGENS. Laat een reactie achter voor JUMBO RENT HUURWAGENS. JUMBO RENT HUURWAGENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUMBO RENT HUURWAGENS. Leave a respond for JUMBO RENT HUURWAGENS. JUMBO RENT HUURWAGENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUMBO RENT HUURWAGENS op de google maps. Adres en contacten JUMBO RENT HUURWAGENS
Location of JUMBO RENT HUURWAGENS on the google maps. Address and contacts of JUMBO RENT HUURWAGENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JUMBO RENT HUURWAGENS JUMBO RENT HUURWAGENS: DOCQUIER V. | Michauto SPRL | Idec SPRL | ANDEMEUBEL | Van Sleyken

Other related companies as JUMBO RENT HUURWAGENS: DOCQUIER V. | Michauto SPRL | Idec SPRL | ANDEMEUBEL | Van Sleyken

JUMBO RENT HUURWAGENS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUMBO RENT HUURWAGENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08769256591. Het bedrijf JUMBO RENT HUURWAGENS bevindt zich op het adres: Blankenbergse Steenweg 18; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Automobile - Self-drive car rental.
De hoofdactiviteit van JUMBO RENT HUURWAGENS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUMBO RENT HUURWAGENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUMBO RENT HUURWAGENS, openstaande posities, locatie van JUMBO RENT HUURWAGENS op de kaart.

JUMBO RENT HUURWAGENS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUMBO RENT HUURWAGENS, company assigned to the tax number BE08769256591. The company JUMBO RENT HUURWAGENS is located at the address: Blankenbergse Steenweg 18; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Automobile - Self-drive car rental.
The main activity of JUMBO RENT HUURWAGENS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JUMBO RENT HUURWAGENS is not available. You also can look at reviews of JUMBO RENT HUURWAGENS, open positions, location of JUMBO RENT HUURWAGENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUMBO RENT HUURWAGENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUMBO RENT HUURWAGENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUMBO RENT HUURWAGENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUMBO RENT HUURWAGENS, employees, financial statistics.