ISS Food Services

Contactgegevens ISS Food Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISS Food Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISS Food Services

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenstraat 20 Box 1; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 263 66 11; 02 263 68 55; 02 263 69 32 (+32-02 263 66 11; 02 263 68 55; 02 263 69 32) 02 263 66 11; 02 263 68 55; 02 263 69 32 (+32-02 263 66 11; 02 263 68 55; 02 263 69 32)

Fax (fax): 02 263 66 12; 02 263 69 39 (+32-02 263 66 12; 02 263 69 39) 02 263 66 12; 02 263 69 39 (+32-02 263 66 12; 02 263 69 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISS Food Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISS Food Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISS Food Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISS Food Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISS Food Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISS Food Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISS Food Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISS Food Services
Products information ISS Food Services

BTW identificatienummer (tax): BE06207244873
Ondernemingsnummer: 3491149902
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Contractors - Alterations; Fa?ade cleaning & maintenance; Window cleaners; Industrial kitchens - Installation & equipment; Rugs & carpets - Cleaning; Painting contractors; Janitor service; Dust removing services

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISS Food Services
(Get full report from official database of BE for ISS Food Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISS Food Services
Addition kinds of activities for ISS Food Services

7371. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
30890307. Hekken, poorten en accessoires: kunststoffen | Fences, gates, and accessories: plastics
33120200. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
35370106. Laadbakken: draagbaar, verstelbaar en hydraulisch | Loading docks: portable, adjustable, and hydraulic
35679901. Calcineovens | Calcining kilns
72999901. Appartement locatie dienst | Apartment locating service

Werken bij ISS Food Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISS Food Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISS Food Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISS Food Services. Looking for open vacancies in other companies

 • Office Assistent HR (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO ART

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

 • Onderhoudstechnieker gezocht - regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Gent zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker.

 • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Ieper 12 uren per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, woensdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag . U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk,de was,de strijk, u kookt er gezonde maaltijden (Pascale Naessens) en u doet boodschappen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

 • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

 • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

 • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

 • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

 • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

  Type: Werfreserve

  We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

Zoek naar antwoorden van ISS Food Services in sociale netwerken
Look for responds of ISS Food Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISS Food Services. Laat een reactie achter voor ISS Food Services. ISS Food Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISS Food Services. Leave a respond for ISS Food Services. ISS Food Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISS Food Services op de google maps. Adres en contacten ISS Food Services
Location of ISS Food Services on the google maps. Address and contacts of ISS Food Services

Andere gerelateerde bedrijven als come ISS Food Services ISS Food Services: DE DIERENVRIEND | Institut Provincial D'hygiene Et De Bacteriologie Du Hainaut | Quarre A-L - Elephantine (L') | Spiridon SPRL | dieselmot sprl

Other related companies as ISS Food Services: DE DIERENVRIEND | Institut Provincial D'hygiene Et De Bacteriologie Du Hainaut | Quarre A-L - Elephantine (L') | Spiridon SPRL | dieselmot sprl

ISS Food Services is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISS Food Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06207244873. Het bedrijf ISS Food Services bevindt zich op het adres: Steenstraat 20 Box 1; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 851,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Fa?ade cleaning & maintenance; Window cleaners; Industrial kitchens - Installation & equipment; Rugs & carpets - Cleaning; Painting contractors; Janitor service; Dust removing services.
De hoofdactiviteit van ISS Food Services is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISS Food Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISS Food Services, openstaande posities, locatie van ISS Food Services op de kaart.

ISS Food Services is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISS Food Services, company assigned to the tax number BE06207244873. The company ISS Food Services is located at the address: Steenstraat 20 Box 1; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 851,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Contractors - Alterations; Fa?ade cleaning & maintenance; Window cleaners; Industrial kitchens - Installation & equipment; Rugs & carpets - Cleaning; Painting contractors; Janitor service; Dust removing services.
The main activity of ISS Food Services is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ISS Food Services is not available. You also can look at reviews of ISS Food Services, open positions, location of ISS Food Services on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISS Food Services, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISS Food Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISS Food Services, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISS Food Services, employees, financial statistics.