Maes Ph

Contactgegevens Maes Ph: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes Ph: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes Ph

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 104 7170 Bois-D'Haine (Manage), België

Telefoon (phone): +32 (84) 103-64-89 +32 (84) 103-64-89

Fax (fax): +32 (81) 266-64-33 +32 (81) 266-64-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes Ph: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes Ph"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes Ph"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes Ph, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes Ph. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes Ph, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes Ph. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes Ph
Products information Maes Ph

BTW identificatienummer (tax): BE07865905761
Ondernemingsnummer: 2054962158
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Maes Ph zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes Ph
(Get full report from official database of BE for Maes Ph)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes Ph
Addition kinds of activities for Maes Ph

229905. Jute en vlas textielproducten | Jute and flax textile products
22110514. Rep, katoen | Rep, cotton
22590200. Handdoeken, washandjes en vaatdoeken: breien | Towels, washcloths, and dishcloths: knit
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
36410106. Lampen, fluorescerend, elektrisch | Lamps, fluorescent, electric
51220302. antiseptica | Antiseptics
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
72190100. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair
73530100. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services
75190000. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental

Werken bij Maes Ph: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes Ph: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes Ph. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes Ph. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

 • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

 • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

 • Telenet Brussel zoekt enthousiaste collega's! (36u/w) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: IPG Group Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Telenet zoekt een gemotiveerde enthousiaste verkoper voor hun Telenetshops regio Brussel. Profiel: - Enige ervaring in de verkoop van telecom/ICT-producten is een pluspunt, maar geen vereiste - Je houdt ervan om te werken met targets/commissieloon - Je werkt in een flexibel uurrooster waaronder zaterdag en een (vaste) recup dag gedurende de week - Je ondersteunt klanten in het maken van de juiste keuze van de Telenetproducten

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: KEMPELEK

  Type: Vaste Job

  Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

 • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: INVEDA

  Type: Vaste Job

  Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

 • Huisarts (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

 • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: DG-EXPERTS

  Type: Werfreserve

  Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

 • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van Maes Ph in sociale netwerken
Look for responds of Maes Ph in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes Ph. Laat een reactie achter voor Maes Ph. Maes Ph bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes Ph. Leave a respond for Maes Ph. Maes Ph on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes Ph op de google maps. Adres en contacten Maes Ph
Location of Maes Ph on the google maps. Address and contacts of Maes Ph

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes Ph Maes Ph: ICSA TEAM - LAARNE | RESTAURANT WAKA MOON | R. GARNIER | JEUGDHUIS DE BROESSE | Kemel P

Other related companies as Maes Ph: ICSA TEAM - LAARNE | RESTAURANT WAKA MOON | R. GARNIER | JEUGDHUIS DE BROESSE | Kemel P

Maes Ph is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maes Ph, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865905761. Het bedrijf Maes Ph bevindt zich op het adres: Rue de la Station 104 7170 Bois-D'Haine (Manage). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Maes Ph zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maes Ph is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes Ph is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes Ph, openstaande posities, locatie van Maes Ph op de kaart.

Maes Ph is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maes Ph, company assigned to the tax number BE07865905761. The company Maes Ph is located at the address: Rue de la Station 104 7170 Bois-D'Haine (Manage). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Maes Ph were not found.
The main activity of Maes Ph is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes Ph is not available. You also can look at reviews of Maes Ph, open positions, location of Maes Ph on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes Ph, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes Ph, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes Ph, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes Ph, employees, financial statistics.