HOSKENS G & ZN

Contactgegevens HOSKENS G & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOSKENS G & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOSKENS G & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogkamerstraat 225; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 771 01 80 (+32-03 771 01 80) 03 771 01 80 (+32-03 771 01 80)

Fax (fax): 03 771 64 88 (+32-03 771 64 88) 03 771 64 88 (+32-03 771 64 88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOSKENS G & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOSKENS G & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOSKENS G & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOSKENS G & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOSKENS G & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOSKENS G & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOSKENS G & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOSKENS G & ZN
Products information HOSKENS G & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE04600219726
Ondernemingsnummer: 2548797607
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HOSKENS G & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOSKENS G & ZN
(Get full report from official database of BE for HOSKENS G & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOSKENS G & ZN
Addition kinds of activities for HOSKENS G & ZN

5261. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
07230406. Fruit sortering diensten | Fruit sorting services
41110000. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
44829904. Spoorwegen | Railroad ferries
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
50850202. Verpakking, industrieel | Packing, industrial
73590600. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
76990900. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services

Werken bij HOSKENS G & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOSKENS G & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOSKENS G & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOSKENS G & ZN. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

 • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

 • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

 • Werkvoorbereider (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

 • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

 • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FRITUUR FRANKY

  Type: Studentenjob

  Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

 • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ZARA

  Type: Studentenjob

  Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

  Type: Studentenjob

  Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

 • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

 • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

 • Kok (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: 5th AVENUE

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

 • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

Zoek naar antwoorden van HOSKENS G & ZN in sociale netwerken
Look for responds of HOSKENS G & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOSKENS G & ZN. Laat een reactie achter voor HOSKENS G & ZN. HOSKENS G & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOSKENS G & ZN. Leave a respond for HOSKENS G & ZN. HOSKENS G & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOSKENS G & ZN op de google maps. Adres en contacten HOSKENS G & ZN
Location of HOSKENS G & ZN on the google maps. Address and contacts of HOSKENS G & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOSKENS G & ZN HOSKENS G & ZN: VANDENBERGHE | LES QUATRE SAISONS | Rimé Paul SPRL | Duvieusart F | BART DOM

Other related companies as HOSKENS G & ZN: VANDENBERGHE | LES QUATRE SAISONS | Rimé Paul SPRL | Duvieusart F | BART DOM

HOSKENS G & ZN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOSKENS G & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04600219726. Het bedrijf HOSKENS G & ZN bevindt zich op het adres: Hoogkamerstraat 225; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in HOSKENS G & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOSKENS G & ZN is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOSKENS G & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOSKENS G & ZN, openstaande posities, locatie van HOSKENS G & ZN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOSKENS G & ZN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOSKENS G & ZN, company assigned to the tax number BE04600219726. The company HOSKENS G & ZN is located at the address: Hoogkamerstraat 225; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in HOSKENS G & ZN were not found.
The main activity of HOSKENS G & ZN is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOSKENS G & ZN is not available. You also can look at reviews of HOSKENS G & ZN, open positions, location of HOSKENS G & ZN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOSKENS G & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOSKENS G & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOSKENS G & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOSKENS G & ZN, employees, financial statistics.