Hollevoet Koen BVBA

Contactgegevens Hollevoet Koen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hollevoet Koen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hollevoet Koen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstraat 55; 8480; Ichtegem, België

Telefoon (phone): 051 58 18 62 (+32-051 58 18 62) 051 58 18 62 (+32-051 58 18 62)

Fax (fax): 051 58 14 07 (+32-051 58 14 07) 051 58 14 07 (+32-051 58 14 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hollevoet Koen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hollevoet Koen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hollevoet Koen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hollevoet Koen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hollevoet Koen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hollevoet Koen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hollevoet Koen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hollevoet Koen BVBA
Products information Hollevoet Koen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08864837646
Ondernemingsnummer: 6689270019
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Hollevoet Koen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hollevoet Koen BVBA
(Get full report from official database of BE for Hollevoet Koen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hollevoet Koen BVBA
Addition kinds of activities for Hollevoet Koen BVBA

592100. Drankwinkels | Liquor stores
20229901. Imitatiekaas | Imitation cheese
32910508. Schuur van wolfraamcarbide | Tungsten carbide abrasive
34219902. Swords | Swords
34950102. Gunveren, precisie | Gun springs, precision
35790302. Collating machines voor winkel en kantoor gebruik | Collating machines for store and office use
35969902. Badkamer weegschaal | Bathroom scales
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain
76299905. Reparatie van telecommunicatieapparatuur (behalve telefoons) | Telecommunication equipment repair (except telephones)

Werken bij Hollevoet Koen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hollevoet Koen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hollevoet Koen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hollevoet Koen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Industriële Reiniger (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als industrieel reiniger sta je in voor de volgende opdrachten: Het schoonmaken van installaties Werken met ontvettingsproducten, hogedruk reiniger en andere apparaten Mogelijk werken op hoogtes Zwerfvuil opruimen Diverse andere reinigingsopdrachten

 • Junior Accountant (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

 • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

 • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

 • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

 • huishoudhulp Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

 • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

 • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

Zoek naar antwoorden van Hollevoet Koen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Hollevoet Koen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hollevoet Koen BVBA. Laat een reactie achter voor Hollevoet Koen BVBA. Hollevoet Koen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hollevoet Koen BVBA. Leave a respond for Hollevoet Koen BVBA. Hollevoet Koen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hollevoet Koen BVBA op de google maps. Adres en contacten Hollevoet Koen BVBA
Location of Hollevoet Koen BVBA on the google maps. Address and contacts of Hollevoet Koen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Hollevoet Koen BVBA Hollevoet Koen BVBA: COIFFURE CHRISTIAN | PREUX | MAHIN FR?RES | Demoulin E | M LAROCHAYMOND

Other related companies as Hollevoet Koen BVBA: COIFFURE CHRISTIAN | PREUX | MAHIN FR?RES | Demoulin E | M LAROCHAYMOND

Hollevoet Koen BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hollevoet Koen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08864837646. Het bedrijf Hollevoet Koen BVBA bevindt zich op het adres: Veldstraat 55; 8480; Ichtegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Hollevoet Koen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hollevoet Koen BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hollevoet Koen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hollevoet Koen BVBA, openstaande posities, locatie van Hollevoet Koen BVBA op de kaart.

Hollevoet Koen BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hollevoet Koen BVBA, company assigned to the tax number BE08864837646. The company Hollevoet Koen BVBA is located at the address: Veldstraat 55; 8480; Ichtegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Hollevoet Koen BVBA were not found.
The main activity of Hollevoet Koen BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hollevoet Koen BVBA is not available. You also can look at reviews of Hollevoet Koen BVBA, open positions, location of Hollevoet Koen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hollevoet Koen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hollevoet Koen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hollevoet Koen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hollevoet Koen BVBA, employees, financial statistics.