Herroi Transports SPRL

Contactgegevens Herroi Transports SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Herroi Transports SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Herroi Transports SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de l'Etang 11C; 6900; Marche-en-Famenne, België

Telefoon (phone): 084 34 58 13 (+32-084 34 58 13) 084 34 58 13 (+32-084 34 58 13)

Fax (fax): 084 34 58 96 (+32-084 34 58 96) 084 34 58 96 (+32-084 34 58 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Herroi Transports SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Herroi Transports SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Herroi Transports SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Herroi Transports SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Herroi Transports SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Herroi Transports SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Herroi Transports SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Herroi Transports SPRL
Products information Herroi Transports SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05094329833
Ondernemingsnummer: 6117980957
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Transport - International

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Herroi Transports SPRL
(Get full report from official database of BE for Herroi Transports SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Herroi Transports SPRL
Addition kinds of activities for Herroi Transports SPRL

799906. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
20870103. Suiker, verbrand (voedselkleuren) | Sugar, burnt (food coloring)
24349901. Vanities, badkamer: hout | Vanities, bathroom: wood
32920604. Draad, asbest | Thread, asbestos
45819906. Vaste basis operator | Fixed base operator
73749903. Gegevensverificatie service | Data verification service
79930402. Gokautomaten, munteenheid | Gambling machines, coin-operated
92210100. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal

Werken bij Herroi Transports SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Herroi Transports SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Herroi Transports SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Herroi Transports SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: ID LOGISTICS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

 • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

 • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Sint en Piet (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

 • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: MABO LIFTING

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

 • ploegchef atelier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

 • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 2 DEVELOP U

  Type: Zelfstandige activiteit

  2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

 • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

  Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

  Bedrijf: VIO Lier

  Type: Werfreserve

  Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

 • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van Herroi Transports SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Herroi Transports SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Herroi Transports SPRL. Laat een reactie achter voor Herroi Transports SPRL. Herroi Transports SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Herroi Transports SPRL. Leave a respond for Herroi Transports SPRL. Herroi Transports SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Herroi Transports SPRL op de google maps. Adres en contacten Herroi Transports SPRL
Location of Herroi Transports SPRL on the google maps. Address and contacts of Herroi Transports SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Herroi Transports SPRL Herroi Transports SPRL: M.C.S. NV | BELGIE CACTUS | FRANS VICTOOR | GSM CAR CENTER | FREEMLAB

Other related companies as Herroi Transports SPRL: M.C.S. NV | BELGIE CACTUS | FRANS VICTOOR | GSM CAR CENTER | FREEMLAB

Herroi Transports SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Herroi Transports SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05094329833. Het bedrijf Herroi Transports SPRL bevindt zich op het adres: Place de l'Etang 11C; 6900; Marche-en-Famenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - International.
De hoofdactiviteit van Herroi Transports SPRL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Herroi Transports SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Herroi Transports SPRL, openstaande posities, locatie van Herroi Transports SPRL op de kaart.

Herroi Transports SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Herroi Transports SPRL, company assigned to the tax number BE05094329833. The company Herroi Transports SPRL is located at the address: Place de l'Etang 11C; 6900; Marche-en-Famenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Transport - International.
The main activity of Herroi Transports SPRL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Herroi Transports SPRL is not available. You also can look at reviews of Herroi Transports SPRL, open positions, location of Herroi Transports SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Herroi Transports SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Herroi Transports SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Herroi Transports SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Herroi Transports SPRL, employees, financial statistics.