Hays Information Management

Contactgegevens Hays Information Management: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hays Information Management: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hays Information Management

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woluwelaan 147; 1831; Machelen (Diegem), België

Telefoon (phone): 02 712 20 20 (+32-02 712 20 20) 02 712 20 20 (+32-02 712 20 20)

Fax (fax): 02 712 20 39 (+32-02 712 20 39) 02 712 20 39 (+32-02 712 20 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hays Information Management: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hays Information Management"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hays Information Management"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hays Information Management, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hays Information Management. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hays Information Management, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hays Information Management. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hays Information Management
Products information Hays Information Management

BTW identificatienummer (tax): BE03178314208
Ondernemingsnummer: 6100402832
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 399,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Archives - Destruction & conservation

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hays Information Management
(Get full report from official database of BE for Hays Information Management)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hays Information Management
Addition kinds of activities for Hays Information Management

3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
322901. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
735907. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services
25119904. Eindtafels: hout | End tables: wood
27619901. Autografische registratieformulieren, gedrukt | Autographic register forms, printed
32960000. Minerale wol | Mineral wool
34790217. Parkerizing | Parkerizing
34990400. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing
79410103. Voetbalclub | Football club

Werken bij Hays Information Management: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hays Information Management: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hays Information Management. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hays Information Management. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (M/V) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn we op zoek naar een elektricien (M/V): - Installatie van vooral industriële elektriciteit en verlichting - Projecten van A tot Z

 • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

 • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

 • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

 • Manifest bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

 • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

 • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

 • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

 • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

 • Electricien nacht (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Werfreserve

  Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van Hays Information Management in sociale netwerken
Look for responds of Hays Information Management in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hays Information Management. Laat een reactie achter voor Hays Information Management. Hays Information Management bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hays Information Management. Leave a respond for Hays Information Management. Hays Information Management on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hays Information Management op de google maps. Adres en contacten Hays Information Management
Location of Hays Information Management on the google maps. Address and contacts of Hays Information Management

Andere gerelateerde bedrijven als come Hays Information Management Hays Information Management: Nideco BVBA | KBC | Kampen Matrassenhal | LE GRATIN | MONDIAL CLOISONS

Other related companies as Hays Information Management: Nideco BVBA | KBC | Kampen Matrassenhal | LE GRATIN | MONDIAL CLOISONS

Hays Information Management is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hays Information Management, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03178314208. Het bedrijf Hays Information Management bevindt zich op het adres: Woluwelaan 147; 1831; Machelen (Diegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 399,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Archives - Destruction & conservation.
De hoofdactiviteit van Hays Information Management is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hays Information Management is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hays Information Management, openstaande posities, locatie van Hays Information Management op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hays Information Management is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hays Information Management, company assigned to the tax number BE03178314208. The company Hays Information Management is located at the address: Woluwelaan 147; 1831; Machelen (Diegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 399,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Archives - Destruction & conservation.
The main activity of Hays Information Management is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hays Information Management is not available. You also can look at reviews of Hays Information Management, open positions, location of Hays Information Management on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hays Information Management, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hays Information Management, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hays Information Management, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hays Information Management, employees, financial statistics.