Gramme G

Contactgegevens Gramme G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gramme G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gramme G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Pierre Blanche 67; 4683; Oupeye (Vivegnis), België

Telefoon (phone): 04 264 50 16; 0475 45 40 66 (+32-04 264 50 16; 0475 45 40 66) 04 264 50 16; 0475 45 40 66 (+32-04 264 50 16; 0475 45 40 66)

Fax (fax): 04 240 43 06 (+32-04 240 43 06) 04 240 43 06 (+32-04 240 43 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gramme G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gramme G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gramme G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gramme G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gramme G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gramme G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gramme G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gramme G
Products information Gramme G

BTW identificatienummer (tax): BE09606414794
Ondernemingsnummer: 9869812011
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Gramme G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gramme G
(Get full report from official database of BE for Gramme G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gramme G
Addition kinds of activities for Gramme G

16299901. Blasting contractant, behalve bouw sloop | Blasting contractor, except building demolition
20829902. Bier (alcoholische drank) | Beer (alcoholic beverage)
20910104. Chowder, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, clam: packaged in cans, jars, etc.
20910304. Kabeljauw, gezouten | Codfish, salted
34790105. Naamplaten: gegraveerd, geëtst, enz. | Name plates: engraved, etched, etc.
38250322. Recorders, oscillografisch | Recorders, oscillographic
51490305. Mout | Malt
86610120. Methodist Church | Methodist church

Werken bij Gramme G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gramme G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gramme G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gramme G. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

 • Uitbreker/Uitbreekster (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  uitbreken van karton binnen een productieomgeving - fijn , repetitief werk

 • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

 • Dakwerker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

 • Afzakoperator (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

 • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

 • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

 • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

 • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

Zoek naar antwoorden van Gramme G in sociale netwerken
Look for responds of Gramme G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gramme G. Laat een reactie achter voor Gramme G. Gramme G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gramme G. Leave a respond for Gramme G. Gramme G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gramme G op de google maps. Adres en contacten Gramme G
Location of Gramme G on the google maps. Address and contacts of Gramme G

Andere gerelateerde bedrijven als come Gramme G Gramme G: ROLLO BOYS | CONTAINERPARK STEENOKKERZEEL | CUM LAUDE | Fairplay | Living in a Hammock - LIVHA

Other related companies as Gramme G: ROLLO BOYS | CONTAINERPARK STEENOKKERZEEL | CUM LAUDE | Fairplay | Living in a Hammock - LIVHA

Gramme G is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gramme G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09606414794. Het bedrijf Gramme G bevindt zich op het adres: Rue Pierre Blanche 67; 4683; Oupeye (Vivegnis). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Gramme G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gramme G is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gramme G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gramme G, openstaande posities, locatie van Gramme G op de kaart.

Gramme G is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gramme G, company assigned to the tax number BE09606414794. The company Gramme G is located at the address: Rue Pierre Blanche 67; 4683; Oupeye (Vivegnis). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Gramme G were not found.
The main activity of Gramme G is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gramme G is not available. You also can look at reviews of Gramme G, open positions, location of Gramme G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gramme G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gramme G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gramme G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gramme G, employees, financial statistics.