Menuiserie Francois SPRL

Contactgegevens Menuiserie Francois SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Menuiserie Francois SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Menuiserie Francois SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue François Logen 6 4101 Jemeppe-Sur-Meuse (Seraing), België

Telefoon (phone): +32 (87) 828-38-44 +32 (87) 828-38-44

Fax (fax): +32 (12) 680-86-69 +32 (12) 680-86-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Menuiserie Francois SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Menuiserie Francois SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Menuiserie Francois SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Menuiserie Francois SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Menuiserie Francois SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Menuiserie Francois SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Menuiserie Francois SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Menuiserie Francois SPRL
Products information Menuiserie Francois SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01045593261
Ondernemingsnummer: 6203399658
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Menuiserie Francois SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Menuiserie Francois SPRL
(Get full report from official database of BE for Menuiserie Francois SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Menuiserie Francois SPRL
Addition kinds of activities for Menuiserie Francois SPRL

526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
23890103. Zakdoeken, behalve papier | Handkerchiefs, except paper
32550101. Kunststof brandstenen | Plastic fire clay bricks
38299920. Thermomagnetische zuurstofanalysator | Thermomagnetic oxygen analyzer
47890200. Passagiers trein diensten | Passenger train services
52310301. Behang | Wallpaper
59610100. Eten, postorder | Food, mail order
82310000. bibliotheken | Libraries

Werken bij Menuiserie Francois SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Menuiserie Francois SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Menuiserie Francois SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Menuiserie Francois SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

  Regio: HOREBEKE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

 • Magazijnier (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

 • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

 • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

 • Werfelektricien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: SPORTBOETIEK

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

 • Student zaterdag en/of zondag m/v (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Hasselt zijn we op zoek naar een student die zaterdag of zondag wil werken. Je vult de rekken bij, doet kassawerk en helpt de klanten verder in de winkel Je bent klantvriendelijk Fijne werksfeer en afwisselend werk Heb je interesse of wens je meer info? Aarzel niet ons te contacteren!

 • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

 • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

  Type: Vaste Job

  Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

 • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

Zoek naar antwoorden van Menuiserie Francois SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Menuiserie Francois SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Menuiserie Francois SPRL. Laat een reactie achter voor Menuiserie Francois SPRL. Menuiserie Francois SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Menuiserie Francois SPRL. Leave a respond for Menuiserie Francois SPRL. Menuiserie Francois SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Menuiserie Francois SPRL op de google maps. Adres en contacten Menuiserie Francois SPRL
Location of Menuiserie Francois SPRL on the google maps. Address and contacts of Menuiserie Francois SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Menuiserie Francois SPRL Menuiserie Francois SPRL: A.M.E. Security BVBA | Moulin à Fruits (Le) | GUIDO AMEYE | E.P.E.S.L. | Blanken C

Other related companies as Menuiserie Francois SPRL: A.M.E. Security BVBA | Moulin à Fruits (Le) | GUIDO AMEYE | E.P.E.S.L. | Blanken C

Menuiserie Francois SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Menuiserie Francois SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01045593261. Het bedrijf Menuiserie Francois SPRL bevindt zich op het adres: Rue François Logen 6 4101 Jemeppe-Sur-Meuse (Seraing). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 107,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Menuiserie Francois SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Menuiserie Francois SPRL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Menuiserie Francois SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Menuiserie Francois SPRL, openstaande posities, locatie van Menuiserie Francois SPRL op de kaart.

Menuiserie Francois SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Menuiserie Francois SPRL, company assigned to the tax number BE01045593261. The company Menuiserie Francois SPRL is located at the address: Rue François Logen 6 4101 Jemeppe-Sur-Meuse (Seraing). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 107,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Menuiserie Francois SPRL were not found.
The main activity of Menuiserie Francois SPRL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Menuiserie Francois SPRL is not available. You also can look at reviews of Menuiserie Francois SPRL, open positions, location of Menuiserie Francois SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Menuiserie Francois SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Menuiserie Francois SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Menuiserie Francois SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Menuiserie Francois SPRL, employees, financial statistics.