Ghenne

Contactgegevens Ghenne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ghenne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ghenne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Perwez 30; 5002; Namur (Saint-Servais), België

Telefoon (phone): 081 73 27 54 (+32-081 73 27 54) 081 73 27 54 (+32-081 73 27 54)

Fax (fax): 081 73 10 12 (+32-081 73 10 12) 081 73 10 12 (+32-081 73 10 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ghenne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ghenne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ghenne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ghenne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ghenne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ghenne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ghenne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ghenne
Products information Ghenne

BTW identificatienummer (tax): BE07656890869
Ondernemingsnummer: 6608520507
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 454,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Ghenne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ghenne
(Get full report from official database of BE for Ghenne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ghenne
Addition kinds of activities for Ghenne

20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
28330104. Mercuryverbindingen, geneesmiddelen | Mercury compounds, medicinal
35230409. Zuivelindustrie (boerderij), nec | Dairy equipment (farm), nec
35440200. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
49390000. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec

Werken bij Ghenne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ghenne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ghenne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ghenne. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

 • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

 • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

 • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

 • technieker / ingenieur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * (preventief) onderhoud van het machinepark * opsporen fouten, storingen en defecten * oplossen technische, kwaliteits- en productieproblemen * installatie van nieuwe machines en uitvoeren van verbeteringen aan bestaande machines en installaties * actief meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het productieproces

 • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

 • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

 • Student verkoop (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ZEEMAN

  Type: Studentenjob

  Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

 • Automation Support Engineer (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

 • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

  Type: Vaste Job

  Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

 • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

 • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

  Regio: Provincie Waals Brabant

  Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

  Type: Werfreserve

  Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van Ghenne in sociale netwerken
Look for responds of Ghenne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ghenne. Laat een reactie achter voor Ghenne. Ghenne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ghenne. Leave a respond for Ghenne. Ghenne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ghenne op de google maps. Adres en contacten Ghenne
Location of Ghenne on the google maps. Address and contacts of Ghenne

Andere gerelateerde bedrijven als come Ghenne Ghenne: FORTIS | T.C. RACING KIEL | POLY-SHOP | IMAGINE-E | ROBIJNS DRUKKERIJ

Other related companies as Ghenne: FORTIS | T.C. RACING KIEL | POLY-SHOP | IMAGINE-E | ROBIJNS DRUKKERIJ

Ghenne is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ghenne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07656890869. Het bedrijf Ghenne bevindt zich op het adres: Chaussée de Perwez 30; 5002; Namur (Saint-Servais). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 454,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Ghenne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ghenne is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ghenne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ghenne, openstaande posities, locatie van Ghenne op de kaart.

Ghenne is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ghenne, company assigned to the tax number BE07656890869. The company Ghenne is located at the address: Chaussée de Perwez 30; 5002; Namur (Saint-Servais). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 454,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in Ghenne were not found.
The main activity of Ghenne is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ghenne is not available. You also can look at reviews of Ghenne, open positions, location of Ghenne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ghenne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ghenne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ghenne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ghenne, employees, financial statistics.