IMAGINE-E

Contactgegevens IMAGINE-E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMAGINE-E: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMAGINE-E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindenstraat 7; 3930; Hamont-Achel (Achel), België

Telefoon (phone): 011 64 42 66 (+32-011 64 42 66) 011 64 42 66 (+32-011 64 42 66)

Fax (fax): 011 63 54 75 (+32-011 63 54 75) 011 63 54 75 (+32-011 63 54 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMAGINE-E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMAGINE-E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMAGINE-E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMAGINE-E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMAGINE-E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMAGINE-E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMAGINE-E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMAGINE-E
Products information IMAGINE-E

BTW identificatienummer (tax): BE04452178955
Ondernemingsnummer: 9463867187
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Data processing - Software

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMAGINE-E
(Get full report from official database of BE for IMAGINE-E)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMAGINE-E
Addition kinds of activities for IMAGINE-E

5023. Woninginrichting | Homefurnishings
075102. Pluimvee diensten | Poultry services
179699. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
23719900. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
28510202. Enamels, nec | Enamels, nec
36219904. Generatoren voor gas-elektrische of olie-elektrische voertuigen | Generators for gas-electric or oil-electric vehicles
63990100. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance

Werken bij IMAGINE-E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMAGINE-E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMAGINE-E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMAGINE-E. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Wever 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar een wever.

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herent – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Freelance Content Coordinator (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: GREENPEACE BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance Content Coordinator Vacature - 24 augustus, 2018 Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace. Purpose of the job Planet 4 (P4) is Greenpeace’s new global engagement platform (based on a CMS) where we interact with our supporters and activists. The goal of Planet 4 is to drive people to action. Greenpeace content needs to invite participation to deliver on the promise of people power. The P4 content coordination is a key role within the implementation and ongoing maintenance of Greenpeace's new engagement platform, Planet 4. Your main focus is to present Greenpeace content in a simple, straightforward manner so that it appeals to supporters and drive them to take actions. To achieve this, you will have to firstly write a new content strategy and then collect, coordinate, rewrite and remix content to make it shorter and more engaging for the Greenpeace website, using appropriate tone and attitude documentation to help Greenpeace online content. Main Responsibilities Work collaboratively with stakeholders to ensure created content accurately represents Greenpeace issues and campaigns Audit & map out current content of Greenpeace website (Sitemap) and set up new taxonomy Write a P4 content strategy Master the new Wordpress--based greenpeace platform and mentor others to do so Recommend SEO compliant Taxonomy and URL construction Create example content that follows the Greenpeace Content Model Rewrite blogs and articles to facilitate consumption Look after archived content Write best practices documentation Collect, edit and write content In collaboration with the digital lead create new digital and visual content Choose the best images to illustrate the website

Zoek naar antwoorden van IMAGINE-E in sociale netwerken
Look for responds of IMAGINE-E in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMAGINE-E. Laat een reactie achter voor IMAGINE-E. IMAGINE-E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMAGINE-E. Leave a respond for IMAGINE-E. IMAGINE-E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMAGINE-E op de google maps. Adres en contacten IMAGINE-E
Location of IMAGINE-E on the google maps. Address and contacts of IMAGINE-E

Andere gerelateerde bedrijven als come IMAGINE-E IMAGINE-E: SCHOKKAERT | TIARA- DHONDT CHRISTEL | PETER DIERCKX | UCO SPORTSWEAR NV | BUREAU AARCHI-DEC

Other related companies as IMAGINE-E: SCHOKKAERT | TIARA- DHONDT CHRISTEL | PETER DIERCKX | UCO SPORTSWEAR NV | BUREAU AARCHI-DEC

IMAGINE-E is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMAGINE-E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04452178955. Het bedrijf IMAGINE-E bevindt zich op het adres: Lindenstraat 7; 3930; Hamont-Achel (Achel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Internet - Webdesign. Lijst met producten zijn Data processing - Software.
De hoofdactiviteit van IMAGINE-E is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMAGINE-E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMAGINE-E, openstaande posities, locatie van IMAGINE-E op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IMAGINE-E is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMAGINE-E, company assigned to the tax number BE04452178955. The company IMAGINE-E is located at the address: Lindenstraat 7; 3930; Hamont-Achel (Achel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Internet - Webdesign. List of products are Data processing - Software.
The main activity of IMAGINE-E is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IMAGINE-E is not available. You also can look at reviews of IMAGINE-E, open positions, location of IMAGINE-E on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMAGINE-E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMAGINE-E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMAGINE-E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMAGINE-E, employees, financial statistics.