Ghenne Ets (sa)

Contactgegevens Ghenne Ets (sa): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ghenne Ets (sa): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ghenne Ets (sa)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Perwez 30; 5002; Namur (Saint-Servais), België

Telefoon (phone): 081 73 27 54 (+32-081 73 27 54) 081 73 27 54 (+32-081 73 27 54)

Fax (fax): 081 73 10 12 (+32-081 73 10 12) 081 73 10 12 (+32-081 73 10 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ghenne Ets (sa): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ghenne Ets (sa)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ghenne Ets (sa)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ghenne Ets (sa), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ghenne Ets (sa). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ghenne Ets (sa), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ghenne Ets (sa). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ghenne Ets (sa)
Products information Ghenne Ets (sa)

BTW identificatienummer (tax): BE01268890380
Ondernemingsnummer: 7311096191
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Furniture - Storage; Warehouses - Merchandise; Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ghenne Ets (sa)
(Get full report from official database of BE for Ghenne Ets (sa))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ghenne Ets (sa)
Addition kinds of activities for Ghenne Ets (sa)

283602. extracten | Extracts
874499. Facilitaire ondersteuningsdiensten, nv | Facilities support services, nec
22210402. Acryl breedgeweven stoffen | Acrylic broadwoven fabrics
24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
51940101. sigaretten | Cigarettes
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair

Werken bij Ghenne Ets (sa): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ghenne Ets (sa): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ghenne Ets (sa). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ghenne Ets (sa). Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

 • Ervaren metselaar (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn zeer dringend op zoek naar een enthousiaste metselaar voor onze klant gelegen in Ingelmunster. Je vertrekt samen met je collega's vanuit Ingelmunster naar de werven waar je mee werkt aan de bouw van villa's. De werven zijn regionaal gelegen.

 • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AMBY KNOKKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Student Callcenter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Studentenjob

  Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

 • Student Barmedewerker M/V (ITTERBEEK)

  Regio: ITTERBEEK

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een leuke bijverdienste? Tijdens de week of tijdens het weekend? Onze leuke klant regio Dilbeek zoekt op sporadische basis extra medewerkers m/v . Taken zijn: Bezoekers ontvangen en gidsen Na de rondleiding de gasten voorzien van dranken Bieren tappen/ uitschenken Afruimen Afwas Frigo's vullen Bij events en feest de opening en sluit verzorgen Kassawerk In de shop de producten verkopen

 • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

 • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

 • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

 • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Werfreserve

  Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

Zoek naar antwoorden van Ghenne Ets (sa) in sociale netwerken
Look for responds of Ghenne Ets (sa) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ghenne Ets (sa). Laat een reactie achter voor Ghenne Ets (sa). Ghenne Ets (sa) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ghenne Ets (sa). Leave a respond for Ghenne Ets (sa). Ghenne Ets (sa) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ghenne Ets (sa) op de google maps. Adres en contacten Ghenne Ets (sa)
Location of Ghenne Ets (sa) on the google maps. Address and contacts of Ghenne Ets (sa)

Andere gerelateerde bedrijven als come Ghenne Ets (sa) Ghenne Ets (sa): BAEYENS Joeri | Schouterden Bert | CHAUFFAGE RONSIN | Car Cleaning P & M | IMMO EXTENSION

Other related companies as Ghenne Ets (sa): BAEYENS Joeri | Schouterden Bert | CHAUFFAGE RONSIN | Car Cleaning P & M | IMMO EXTENSION

Ghenne Ets (sa) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ghenne Ets (sa), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01268890380. Het bedrijf Ghenne Ets (sa) bevindt zich op het adres: Chaussée de Perwez 30; 5002; Namur (Saint-Servais). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Warehouses - Merchandise; Transport - General.
De hoofdactiviteit van Ghenne Ets (sa) is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ghenne Ets (sa) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ghenne Ets (sa), openstaande posities, locatie van Ghenne Ets (sa) op de kaart.

Ghenne Ets (sa) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ghenne Ets (sa), company assigned to the tax number BE01268890380. The company Ghenne Ets (sa) is located at the address: Chaussée de Perwez 30; 5002; Namur (Saint-Servais). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Warehouses - Merchandise; Transport - General.
The main activity of Ghenne Ets (sa) is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ghenne Ets (sa) is not available. You also can look at reviews of Ghenne Ets (sa), open positions, location of Ghenne Ets (sa) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ghenne Ets (sa), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ghenne Ets (sa), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ghenne Ets (sa), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ghenne Ets (sa), employees, financial statistics.