FOSSOUL ET FILS

Contactgegevens FOSSOUL ET FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOSSOUL ET FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOSSOUL ET FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Nouvelles Technologies 17; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur), België

Telefoon (phone): 02 219 99 69 (+32-02 219 99 69) 02 219 99 69 (+32-02 219 99 69)

Fax (fax): 02 219 62 15 (+32-02 219 62 15) 02 219 62 15 (+32-02 219 62 15)

E-Mail: [email protected]_tpts.isabel.be

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOSSOUL ET FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOSSOUL ET FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOSSOUL ET FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOSSOUL ET FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOSSOUL ET FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOSSOUL ET FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOSSOUL ET FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOSSOUL ET FILS
Products information FOSSOUL ET FILS

BTW identificatienummer (tax): BE03927307128
Ondernemingsnummer: 6162750244
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FOSSOUL ET FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOSSOUL ET FILS
(Get full report from official database of BE for FOSSOUL ET FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOSSOUL ET FILS
Addition kinds of activities for FOSSOUL ET FILS

28190106. Jodium, elementair | Iodine, elemental
30690205. Matten of mat, rubber, niet | Mats or matting, rubber, nec
35859901. Verwarming en airconditioning combinatie-eenheden | Heating and air conditioning combination units
50489901. Contactlenzen | Contact lenses
51220203. Toiletartikelen | Toilet articles
76991402. Tractor reparatie | Tractor repair
92210402. Politiebescherming, staatsregering | Police protection, state government

Werken bij FOSSOUL ET FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOSSOUL ET FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOSSOUL ET FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOSSOUL ET FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator voeding m/v (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

 • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

 • Technisch bediende te Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een bediende voor technical sales support. Je taken: Maken van warmteverliesberekeningen. Maken van vloerverwarmingsberekeningen en ventilatieberekeningen (hiervoor is een software programma voorhanden.  Een opleiding wordt voorzien). Technisch begeleiden en ondersteunen van medewerkers, klanten en sales-team i.v.m. vloerverwarming en ventilatie. Maken van offertes vloerverwarming en ventilatie.

 • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

 • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

 • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

 • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

 • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

  Type: Studentenjob

  Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

 • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

 • Technieker - Elektr (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

 • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

 • Sales Account Printing (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: XDNET

  Type: Werfreserve

  XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van FOSSOUL ET FILS in sociale netwerken
Look for responds of FOSSOUL ET FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOSSOUL ET FILS. Laat een reactie achter voor FOSSOUL ET FILS. FOSSOUL ET FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOSSOUL ET FILS. Leave a respond for FOSSOUL ET FILS. FOSSOUL ET FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOSSOUL ET FILS op de google maps. Adres en contacten FOSSOUL ET FILS
Location of FOSSOUL ET FILS on the google maps. Address and contacts of FOSSOUL ET FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FOSSOUL ET FILS FOSSOUL ET FILS: WILGE | COMBULEC | ERNA PROVOOST | ART DE LA TABLE | W. DE GENDT

Other related companies as FOSSOUL ET FILS: WILGE | COMBULEC | ERNA PROVOOST | ART DE LA TABLE | W. DE GENDT

FOSSOUL ET FILS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOSSOUL ET FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03927307128. Het bedrijf FOSSOUL ET FILS bevindt zich op het adres: Rue des Nouvelles Technologies 17; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in FOSSOUL ET FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOSSOUL ET FILS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOSSOUL ET FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOSSOUL ET FILS, openstaande posities, locatie van FOSSOUL ET FILS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]_tpts.isabel.be

FOSSOUL ET FILS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOSSOUL ET FILS, company assigned to the tax number BE03927307128. The company FOSSOUL ET FILS is located at the address: Rue des Nouvelles Technologies 17; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in FOSSOUL ET FILS were not found.
The main activity of FOSSOUL ET FILS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FOSSOUL ET FILS is not available. You also can look at reviews of FOSSOUL ET FILS, open positions, location of FOSSOUL ET FILS on the map. For more information, write us to email [email protected]_tpts.isabel.be

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOSSOUL ET FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOSSOUL ET FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOSSOUL ET FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOSSOUL ET FILS, employees, financial statistics.