FOSSOUL & Fils

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FOSSOUL & Fils
Private companiesTobacco Products • FOSSOUL & Fils

Contactgegevens FOSSOUL & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOSSOUL & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOSSOUL & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Michel Body 10; 4460; Gr?ce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres), België

Telefoon (phone): 04 259 51 98; 087 31 27 37 (+32-04 259 51 98; 087 31 27 37) 04 259 51 98; 087 31 27 37 (+32-04 259 51 98; 087 31 27 37)

Fax (fax): +32 (61) 681-39-27 +32 (61) 681-39-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOSSOUL & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOSSOUL & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOSSOUL & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOSSOUL & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOSSOUL & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOSSOUL & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOSSOUL & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOSSOUL & Fils
Products information FOSSOUL & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE04622467041
Ondernemingsnummer: 2194213867
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Warehouses - Merchandise

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOSSOUL & Fils
(Get full report from official database of BE for FOSSOUL & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOSSOUL & Fils
Addition kinds of activities for FOSSOUL & Fils

2851. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
326101. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
401399. Schakel- en terminaldiensten, anders | Switching and terminal services, nec
23390101. Kraag- en manchettenetjes: vrouwen, misses en junioren | Collar and cuff sets: women's, misses' and juniors'
28349903. Emulsies, farmaceutisch | Emulsions, pharmaceutical
35669905. Koppelaars, behalve auto | Torque converters, except auto
39520115. Maten, goud en brons: kunstenaars ' | Sizes, gold and bronze: artists'

Werken bij FOSSOUL & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOSSOUL & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOSSOUL & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOSSOUL & Fils. Looking for open vacancies in other companies

 • Koeltechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

 • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

 • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

 • Bijlesgever C# (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: BECKERS

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

 • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HEYLEN JOHAN

  Type: Vaste Job

  Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

 • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MARETOURS

  Type: Vaste Job

  U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Flexijob

  Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

 • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: TESTA ROSSI

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van FOSSOUL & Fils in sociale netwerken
Look for responds of FOSSOUL & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOSSOUL & Fils. Laat een reactie achter voor FOSSOUL & Fils. FOSSOUL & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOSSOUL & Fils. Leave a respond for FOSSOUL & Fils. FOSSOUL & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOSSOUL & Fils op de google maps. Adres en contacten FOSSOUL & Fils
Location of FOSSOUL & Fils on the google maps. Address and contacts of FOSSOUL & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come FOSSOUL & Fils FOSSOUL & Fils: ANNA PALUCH | IMPRIMERIE DENEF | ANTW. TRANSPORT LOGISTICS | ELSE INVEST | Delbeke P

Other related companies as FOSSOUL & Fils: ANNA PALUCH | IMPRIMERIE DENEF | ANTW. TRANSPORT LOGISTICS | ELSE INVEST | Delbeke P

FOSSOUL & Fils is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOSSOUL & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622467041. Het bedrijf FOSSOUL & Fils bevindt zich op het adres: Rue Michel Body 10; 4460; Gr?ce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Warehouses - Merchandise.
De hoofdactiviteit van FOSSOUL & Fils is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOSSOUL & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOSSOUL & Fils, openstaande posities, locatie van FOSSOUL & Fils op de kaart.

FOSSOUL & Fils is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOSSOUL & Fils, company assigned to the tax number BE04622467041. The company FOSSOUL & Fils is located at the address: Rue Michel Body 10; 4460; Gr?ce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Warehouses - Merchandise.
The main activity of FOSSOUL & Fils is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FOSSOUL & Fils is not available. You also can look at reviews of FOSSOUL & Fils, open positions, location of FOSSOUL & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOSSOUL & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOSSOUL & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOSSOUL & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOSSOUL & Fils, employees, financial statistics.