EXPRESS SERVICE VP NV

Contactgegevens EXPRESS SERVICE VP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPRESS SERVICE VP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPRESS SERVICE VP NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 13B; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 013 53 21 64; 0475 48 65 23; 013 31 44 97 (+32-013 53 21 64; 0475 48 65 23; 013 31 44 97) 013 53 21 64; 0475 48 65 23; 013 31 44 97 (+32-013 53 21 64; 0475 48 65 23; 013 31 44 97)

Fax (fax): 013 53 23 83 (+32-013 53 23 83) 013 53 23 83 (+32-013 53 23 83)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPRESS SERVICE VP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPRESS SERVICE VP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPRESS SERVICE VP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPRESS SERVICE VP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPRESS SERVICE VP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPRESS SERVICE VP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPRESS SERVICE VP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPRESS SERVICE VP NV
Products information EXPRESS SERVICE VP NV

BTW identificatienummer (tax): BE03449676513
Ondernemingsnummer: 5664245605
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Courier services

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPRESS SERVICE VP NV
(Get full report from official database of BE for EXPRESS SERVICE VP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPRESS SERVICE VP NV
Addition kinds of activities for EXPRESS SERVICE VP NV

3325. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
369401. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
24520103. Boerderijen gebouwen, geprefabriceerd of draagbaar: hout | Farm buildings, prefabricated or portable: wood
26719905. Thermoplastisch gecoat papier voor verpakking | Thermoplastic coated paper for packaging
28699905. Koolstofdisulfide | Carbon disulfide
36779903. Filtratie-apparaten, elektronisch | Filtration devices, electronic
36990600. Huishoudelijke elektrische apparatuur | Household electrical equipment
73639905. Medische hulpdienst | Medical help service

Werken bij EXPRESS SERVICE VP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPRESS SERVICE VP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPRESS SERVICE VP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPRESS SERVICE VP NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

 • Verkoper van keukens (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster van keukens.

 • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

 • DRINGEND!! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Studentenjob

  Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

 • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

  Type: Studentenjob

  Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

 • Metser- diender (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: JURI

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

 • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

 • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

 • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

  Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

  Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

  Type: Werfreserve

  Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van EXPRESS SERVICE VP NV in sociale netwerken
Look for responds of EXPRESS SERVICE VP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPRESS SERVICE VP NV. Laat een reactie achter voor EXPRESS SERVICE VP NV. EXPRESS SERVICE VP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPRESS SERVICE VP NV. Leave a respond for EXPRESS SERVICE VP NV. EXPRESS SERVICE VP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPRESS SERVICE VP NV op de google maps. Adres en contacten EXPRESS SERVICE VP NV
Location of EXPRESS SERVICE VP NV on the google maps. Address and contacts of EXPRESS SERVICE VP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPRESS SERVICE VP NV EXPRESS SERVICE VP NV: CENTEA | Agfa Belgi? NV | FLEXO PACK | Colombophile | RUDI HENDRIX

Other related companies as EXPRESS SERVICE VP NV: CENTEA | Agfa Belgi? NV | FLEXO PACK | Colombophile | RUDI HENDRIX

EXPRESS SERVICE VP NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPRESS SERVICE VP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03449676513. Het bedrijf EXPRESS SERVICE VP NV bevindt zich op het adres: Kerkstraat 13B; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Courier services.
De hoofdactiviteit van EXPRESS SERVICE VP NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPRESS SERVICE VP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPRESS SERVICE VP NV, openstaande posities, locatie van EXPRESS SERVICE VP NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXPRESS SERVICE VP NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXPRESS SERVICE VP NV, company assigned to the tax number BE03449676513. The company EXPRESS SERVICE VP NV is located at the address: Kerkstraat 13B; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 234,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Courier services.
The main activity of EXPRESS SERVICE VP NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPRESS SERVICE VP NV is not available. You also can look at reviews of EXPRESS SERVICE VP NV, open positions, location of EXPRESS SERVICE VP NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPRESS SERVICE VP NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPRESS SERVICE VP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPRESS SERVICE VP NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPRESS SERVICE VP NV, employees, financial statistics.