RUDI HENDRIX

Contactgegevens RUDI HENDRIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUDI HENDRIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUDI HENDRIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAALSESTEENWEG 55B1; 3580; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11420944 (+32-11420944) 11420944 (+32-11420944)

Fax (fax): +32 (71) 480-39-23 +32 (71) 480-39-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUDI HENDRIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUDI HENDRIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUDI HENDRIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUDI HENDRIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUDI HENDRIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUDI HENDRIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUDI HENDRIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUDI HENDRIX
Products information RUDI HENDRIX

BTW identificatienummer (tax): BE09616302490
Ondernemingsnummer: 2712219238
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in RUDI HENDRIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUDI HENDRIX
(Get full report from official database of BE for RUDI HENDRIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUDI HENDRIX
Addition kinds of activities for RUDI HENDRIX

3448. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
555100. Boothandelaars | Boat dealers
874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
28650200. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
28690505. sorbitol | Sorbitol
38449909. Radium apparatuur | Radium equipment
59419900. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec
59630302. Encyclopedieën, huis-naar-huis | Encyclopedias, house-to-house
89990902. Entomologische consultant | Entomological consultant

Werken bij RUDI HENDRIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUDI HENDRIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUDI HENDRIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUDI HENDRIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • Jobstudent (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van RUDI HENDRIX in sociale netwerken
Look for responds of RUDI HENDRIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUDI HENDRIX. Laat een reactie achter voor RUDI HENDRIX. RUDI HENDRIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUDI HENDRIX. Leave a respond for RUDI HENDRIX. RUDI HENDRIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUDI HENDRIX op de google maps. Adres en contacten RUDI HENDRIX
Location of RUDI HENDRIX on the google maps. Address and contacts of RUDI HENDRIX

Andere gerelateerde bedrijven als come RUDI HENDRIX RUDI HENDRIX: Wiesen-Piront SPRL | Ibiza | CPM BELGIUM SA | ATRECALOR | D'HONDT

Other related companies as RUDI HENDRIX: Wiesen-Piront SPRL | Ibiza | CPM BELGIUM SA | ATRECALOR | D'HONDT

RUDI HENDRIX is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUDI HENDRIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09616302490. Het bedrijf RUDI HENDRIX bevindt zich op het adres: PAALSESTEENWEG 55B1; 3580; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in RUDI HENDRIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUDI HENDRIX is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUDI HENDRIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUDI HENDRIX, openstaande posities, locatie van RUDI HENDRIX op de kaart.

RUDI HENDRIX is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUDI HENDRIX, company assigned to the tax number BE09616302490. The company RUDI HENDRIX is located at the address: PAALSESTEENWEG 55B1; 3580; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in RUDI HENDRIX were not found.
The main activity of RUDI HENDRIX is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RUDI HENDRIX is not available. You also can look at reviews of RUDI HENDRIX, open positions, location of RUDI HENDRIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUDI HENDRIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUDI HENDRIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUDI HENDRIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUDI HENDRIX, employees, financial statistics.