EURO LIFT

Contactgegevens EURO LIFT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO LIFT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO LIFT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean Lambotte 42; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 0477 46 56 38 (+32-0477 46 56 38) 0477 46 56 38 (+32-0477 46 56 38)

Fax (fax): 02 771 52 82 (+32-02 771 52 82) 02 771 52 82 (+32-02 771 52 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO LIFT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO LIFT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO LIFT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO LIFT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO LIFT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO LIFT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO LIFT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO LIFT
Products information EURO LIFT

BTW identificatienummer (tax): BE02906402587
Ondernemingsnummer: 9434204101
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Removals (Material for) - Rental

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO LIFT
(Get full report from official database of BE for EURO LIFT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO LIFT
Addition kinds of activities for EURO LIFT

2298. Cordage en touw | Cordage and twine
4941. Water voorraad | Water supply
229907. Tops en topverwerking, kunstmatige of andere vezels | Tops and top processing, manmade or other fiber
24210202. Zaagsel en spaanders | Sawdust and shavings
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
35520205. Jacquard kaart snijmachines | Jacquard card cutting machines
36210103. Collectorringen, voor elektrische motoren of generatoren | Collector rings, for electric motors or generators
36479904. Mistlampen | Fog lights
37329902. Boten, glasvezel: bouw en reparatie | Boats, fiberglass: building and repairing
80110205. Primaire zorg medische kliniek | Primary care medical clinic

Werken bij EURO LIFT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO LIFT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO LIFT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO LIFT. Looking for open vacancies in other companies

 • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Q-jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

 • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

 • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

 • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

 • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Studentenjob

  Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

 • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

 • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Chauffeur CE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: BUYL TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

 • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van EURO LIFT in sociale netwerken
Look for responds of EURO LIFT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO LIFT. Laat een reactie achter voor EURO LIFT. EURO LIFT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO LIFT. Leave a respond for EURO LIFT. EURO LIFT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO LIFT op de google maps. Adres en contacten EURO LIFT
Location of EURO LIFT on the google maps. Address and contacts of EURO LIFT

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO LIFT EURO LIFT: GROUPE FOES-M.V.L. | ADWILL | NORBERT DUFOUR | RODE KRUIS LEUVEN | MATHIEU NORBERT

Other related companies as EURO LIFT: GROUPE FOES-M.V.L. | ADWILL | NORBERT DUFOUR | RODE KRUIS LEUVEN | MATHIEU NORBERT

EURO LIFT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO LIFT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02906402587. Het bedrijf EURO LIFT bevindt zich op het adres: Rue Jean Lambotte 42; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Removals (Material for) - Rental.
De hoofdactiviteit van EURO LIFT is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO LIFT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO LIFT, openstaande posities, locatie van EURO LIFT op de kaart.

EURO LIFT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO LIFT, company assigned to the tax number BE02906402587. The company EURO LIFT is located at the address: Rue Jean Lambotte 42; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Removals (Material for) - Rental.
The main activity of EURO LIFT is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO LIFT is not available. You also can look at reviews of EURO LIFT, open positions, location of EURO LIFT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO LIFT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO LIFT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO LIFT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO LIFT, employees, financial statistics.