ECCO BOX

Contactgegevens ECCO BOX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECCO BOX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECCO BOX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Prince Royal 15; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 512 97 05 (+32-02 512 97 05) 02 512 97 05 (+32-02 512 97 05)

Fax (fax): 02 502 48 65 (+32-02 502 48 65) 02 502 48 65 (+32-02 502 48 65)

E-Mail: ecco.box[email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECCO BOX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECCO BOX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECCO BOX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECCO BOX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECCO BOX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECCO BOX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECCO BOX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECCO BOX
Products information ECCO BOX

BTW identificatienummer (tax): BE01269439697
Ondernemingsnummer: 4413452148
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECCO BOX
(Get full report from official database of BE for ECCO BOX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECCO BOX
Addition kinds of activities for ECCO BOX

8641. Civiele en sociale verenigingen | Civic and social associations
283603. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
809300. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
20119906. Lunch vlees, van vlees geslacht op het terrein | Luncheon meat, from meat slaughtered on site
20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
27969900. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
39140207. Toiletartikelen, Nikkel Zilver | Toilet ware, nickle silver

Werken bij ECCO BOX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECCO BOX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECCO BOX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECCO BOX. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

 • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Vaste Job

  JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Vaste Job

  JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

 • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: HER VAAM GROEP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van ECCO BOX in sociale netwerken
Look for responds of ECCO BOX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECCO BOX. Laat een reactie achter voor ECCO BOX. ECCO BOX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECCO BOX. Leave a respond for ECCO BOX. ECCO BOX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECCO BOX op de google maps. Adres en contacten ECCO BOX
Location of ECCO BOX on the google maps. Address and contacts of ECCO BOX

Andere gerelateerde bedrijven als come ECCO BOX ECCO BOX: MARIA DE BEUCKELAER | ANDRE CASTERS | Bouvier-Technofour S.A. | AFS INTERCULTURELE PROGRAMMA'S | JOSEPH TITS

Other related companies as ECCO BOX: MARIA DE BEUCKELAER | ANDRE CASTERS | Bouvier-Technofour S.A. | AFS INTERCULTURELE PROGRAMMA'S | JOSEPH TITS

ECCO BOX is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECCO BOX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01269439697. Het bedrijf ECCO BOX bevindt zich op het adres: Rue du Prince Royal 15; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van ECCO BOX is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECCO BOX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECCO BOX, openstaande posities, locatie van ECCO BOX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ECCO BOX is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECCO BOX, company assigned to the tax number BE01269439697. The company ECCO BOX is located at the address: Rue du Prince Royal 15; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of ECCO BOX is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ECCO BOX is not available. You also can look at reviews of ECCO BOX, open positions, location of ECCO BOX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECCO BOX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECCO BOX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECCO BOX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECCO BOX, employees, financial statistics.